Haberler

Üsküdar'da Denizden Kadın Cesedi Çıktı

Güncelleme:

Sahilde balık tutmaya gelen vatandaşlar, kıyıya vurmuş kadın cesedini fark edince polise haber verdi.

Üsküdar'da sabah saatlerinde sahile balık tutmak için gelen vatandaşlar denizde kadın cesedi olduğunu fark etti. Vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kadın cesedini çıkartmak için deniz polisinden yardım istedi. Bir süre sonra gelen deniz polisi cesedi kıyıya çıkardı. Yapılan incelemede cesedin üzerinden kimlik çıkmadı.

25-30 yaşlarında olduğu tahmin edilen kadına ait ceset, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Üsküdar Önemsiz Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

??Mobil-ANDROID:

noluyo ya sürekli kadın cesedi bir ayda kaç tane oldu kadına gücünüz yetiyo tabi allah bunları yapanların hepsinin belasını versin.

11
0
yanıtYanıtla
yoldaş dadaşyev:

Çok sevdiyim türk yazarı Orhan Kemalın çok sevdiyim ''İl kızı'' romanının ilk sayfaları sanki. Orada da zavallı Nazanın cesedini balıkçılar kıyıda bulmuşdular. 60 yıl öncelerin konusu. Hiç mi deyişmedi kadına munasebet?

6
0
yanıtYanıtla
MUHAMMED65:

YİNEMİ KADINNNN

4
1
yanıtYanıtla
yoldaş dadaşyev:

Ben Türkiyede kadınların erkeklerden çok daha zeki, akıllı, düşüncelerinde modern olduklarını diye bilirim kendi kanaatıma göre. Türk erkeklerinde Vatan sevgisi her şeyden yücedir, türk kadınlarında dünyaya açılım.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title