Haberler

Darbecilerin 12 Saat Rehin Tuttuğu Batman İl Jandarma Komutanı Albay Topuz, Demokrasi Nöbetinde

Batman ve Bingöl'de darbe girişimine karşı vatandaşların demokrasi nöbeti devam ediyor.

Batman ve Bingöl'de darbe girişimine karşı vatandaşların demokrasi nöbeti devam ediyor. Batman'da 15 Temmuz gecesi darbeciler tarafından başına silah dayanarak 12 saat rehin tutulan İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Topuz da demokrasi nöbetine katıldı. Batman'da toplanan vatandaşlara konuşan Vali Ahmet Deniz, "Benim komutanımın kafasına hainlerden biri silah dayadı. O Komutan bugün burada, hain çeteler nerede" dedi.

Batman ve Bingöl'de 15 Temmuz darbe girişimine karşı vatandaşların demokrasi nöbetleri devam ediyor. Batman'da Valilik meydanında toplanan vatandaşlara Vali Ahmet Deniz, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney, 15 Temmuz'da darbeci girişimcileri tarafından 12 saat rehin tutulan İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Topuz, Emniyet Müdürü Necati Denizci, Ak Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar da katıldı. Platforma çıkan Batman Valisi Ahmet Deniz, 15 Temmuz gecesi Silahlı Kuvvetlerin içine sızmış hain, alçak, Fethullahçı terör örgütü çetelerinin darbe girişiminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu, Emniyet mensuplarının kararlı duruşu, kendi içinden çıkan hainlere karşı dimdik ayakta duran Silahlı Kuvvetlerin ve asıl olan milletin sayesinde bu belayı def ettiklerini söyledi.

VALİ: KAFASINA SİLAH DAYANAN KOMUTANIMDA BURADA

Terör örgütü ve onun destekçilerinin bu millete diz çöktürmeye çalıştıklarını ancak onlar ve arkalarındaki gücün Çanakkale'de bu milleti dize getiremediklerini belirten Vali Deniz, "Dün olduğu gibi bugün de bir ve beraberiz. İşte bugün de Türkiye'nin bütün meydanlarında Batman'da, Diyarbakır'da, İstanbul'da, Edirne'de yine Türküyle Kürtüyle Arapıyla Çerkez'iyle bu meydanlarda ayaktayız. Bu milleti dize getiremeyecekler çünkü Fatih ve Selahattin Eyyubi'nin torunları bir oldukça başaramayacaklar. Bu millete güveniyordum 15 Temmuz günü bu güvenimi boşa çıkarmadınız, gurur duyuyorum sizinle. Siz her şeyin en güzeline layıksınız biz burada Emniyet Müdürümüz o gün dim dik ayaktaydı polisiyle. Benim, komutanlarıma hain çetelerinden biri başına silah dayadı. O da bugün burada. Bölge komutanımız izinde olmasına rağmen talimatlarını verdi. Şimdi vatanını sevenler, bayrağını sevenler burada, hainler, çeteler içeride" dedi. Batman Valisi Deniz, daha sonra vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdik.

BİNGÖL'DE TÜRKÇE-KÜRTÇE MEVLİT OKUTULDU

Bingöl'de devam eden demokrasi nöbetinin 8'nci gününde 15 Temmuz gecesi şehit olan vatandaşlar için Türkçe, Kürtçe ve Zazaca Mevlit okutuldu. Bingöl Belediyesi ile Bingöl İl Müftülüğü tarafından düzenlenen organizasyonda, darbe girişiminde hayatını kaybeden vatandaşlar için Genç Caddesi üzerinde mevlit okutuldu. Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Bingöl İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, Ak Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven ve parti teşkilatı, Bingöl İl Müftüsü Mecit Can, çeşitli kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Demokrasi nöbetinde, şehitler için Kürtçe, Zazaca ve Türkçe mevlit okunduktan sonra İl Müftüsü Mecit Can, vatandaşlarla birlikte toplu halde dua etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Topuz Mecit Can AK Parti Batman Politika Güncel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

title