Haberler

SPOR Çukurova Basketbol ve Mersin için tarihi gün

Güncelleme:

SPOR Çukurova Basketbol ve Mersin için tarihi gün

Mustafa ERCANBOURGES( Fransa ), (DHA)- Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda (EuroCup Women) yarın Umana Reyer Venezia ile karşılaşacak. Tarihinde ilk kez Final Four'da mücadele edecek olan turuncu-lacivertliler, rakibini eleyerek finale kalmayı hedefliyor.

Dün akşam saatlerinde Fransa'nın Bourges kentine gelen Çukurova, maçın oynanacağı 5 bin seyirci kapasiteli Le Palais des Sports Arena'da bu sabah şut antrenmanı gerçekleştirdi. Mersin ekibinde morallerin yüksek olduğu gözlenirken, tek amaçlarının şampiyonluk olduğunun altını çizen Başantrenör Aziz Akkaya, Buraya kupayı kazanmaya geldik çünkü kupanın en büyük favorilerinden biri biziz. Takımımız da buna çok inanıyor. Yükselen bir performansımız var. Türkiye Kupası'nı da kazanmamız artı bir motivasyon oldu. Oyuncularımızın tecrübesi, yeteneği ve kadromuzun genişliği, kupayı kazanacağımızı gösteriyor. Yeter ki sağlıklı ve oyunun içinde kalalım. Bu kupayı kazanacağımıza inanıyoruz dedi.

'3 Kupa, Tek Yürek' sloganı ile başladığı sezonda, geçtiğimiz hafta Bitci Kadınlar Türkiye Kupası'nı kaldırarak Mersin'in ve kendi tarihinin en büyük başarısını elde eden Çukurova, EuroCup'ı da müzesine götürmek istiyor. EuroCup Women dörtlü finalinde, yarın TSİ 18.00'de parkeye çıkacak olan Çukurova Basketbol, İtalya temsilcisi Umana Reyer Venezia'yı elemesi halinde adını finale yazdıracak ve Galatasaray-Tango Bourges karşılaşmasının kazananı ile Perşembe günü kupa için mücadele edecek. Kent, yönetim, teknik ekip ve oyuncular şampiyonluğa inanırken, olası bir zafer, Çukurova Basketbol ve Mersin'in ilk Avrupa Kupası olarak tarihe geçecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çukurova Basketbol Çukurova Fransa Mersin Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır? 31 Mart Yerel Seçimleri 2. Tura kalırsa ne olur? Seçim ikinci tura kalırsa ne zaman, hangi tarihte yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title