Haberler

CRR'de Oda Müziği ve Resital Konserleri

Güncelleme:

İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu mart ayında İstanbulluları dünyaca ünlü oda müziği topluluklarının konserleri ve ünlü müzisyenlerin resital serileriyle buluşturuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Cemal Reşit Rey Konser Salonu (CRR), İstanbulluları dünyaca ünlü oda müziği toplulukları ve milyonların hayranlığını kazanan müzisyenlerin resital serileriyle buluşturuyor.

Piyano başında bir evliya olarak tanınan dünyanın en önde gelen piyanistlerinden Maria João Pires, önemli bir atılım gerçekleştiren genç kuşak sanatçılarından Miloš Popović ile birlikte 6 Mart Cuma günü 20.00'de CRR'de eşsiz bir resital sunacak. İkili, Schubert ve Beethoven'in piyano için yazılmış dünyaca ünlü unutulmaz eserlerini dinleyicilerle paylaşacak.

Türkiye'nin çeşitli orkestralarının önde gelen; solo, orkestra ve oda müziği kariyerlerine sahip ve alanında virtüöz sanatçılarından Muhittin Dürrüoğlu, Bülent Evcil, Selçuk Akyol, Cihangir Nuvasil, Engin Güngördü ve Cem Akçora'dan oluşan Troia Wind Ensemble, 7 Mart Cumartesi günü 20.00'de muhteşem bir konser sunacak.

Albümleri ve düzenlemeleriyle olağanüstü bir müzikal başarı elde eden dünyaca ünlü klasik gitar virtüözü Manuel Barrueco, CRR'de eşsiz bir performansa imza atacak. Barrueco 9 Mart Pazartesi günü 20.00'de CRR'de; Sylvius Leopold Weiss, Johann Sebastian Bach ve Isaac Albéniz gibi klasik müziğin önemli isimlerinin eserlerini kendi düzenlemeleriyle seslendirecek.

En İyi Oda Müziği Performansı ve En iyi Oda Müziği Küçük Topluluk Performansı dalında 3 kez Grammy ödülü alan Eighth Blackbird, "Electrically Charged" programlarıyla CRR'ye konuk olacak. Topluluk, olağanüstü müzikal enerjileri ve seçkin bir repertuvar ile 10 Mart Salı günü 20.00'de İstanbullu müzikseverlerle buluşacak.

Dünyaca ünlü piyano üstadlarından olan Ivo Pogorelich, 26 Mart Perşembe günü 20.00'de müziğinin uçsuz bucaksız derinliğiyle dinleyicilere unutulmaz bir resital sunacak. Konserde Pogorelich; Franz Liszt, Robert Schumann, Igor Stravinsky ve Johannes Brahms gibi önemli klasik müzik bestecilerinin eserleriyle müzikseverleri büyülü bir yolculuğa çıkaracak.

Müzik otoritelerince en büyük klasik gitar fenomenleri arasında gösterilen Milos Karadaglic, 31 Mart Salı günü 20.00'de ihtişamlı bir müzik resitali sunacak. 2012 yılında müziğin Oscar Ödülü sayılan Gramophone ödüllerinde 2 dalda ödül kazanan Karadaglic; Fernando Sor, Manuel de Falla ve Joaquín Rodrigo gibi değerli bestecilerin eşsiz eserlerini müzikseverler için seslendirecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beethoven Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title