Haberler

Coşkun "Cazibe Merkezleri Tanıtım Toplantısı'na katıldı

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun; Cazibe Merkezleri Tanıtım Toplantısı'nda Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Genel Başkan Nail Olpak ile görüştü.

Müstakil sanayici ve İşadamları Derneği Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun; MÜSİAD Genel Merkezi'nde düzenlenen "Cazibe Merkezleri Tanıtım Toplantısı'na, Başkan yardımcısı Zafer Boz, Yönetim Kurulu Üyesi Semih Gülşan ve Şube Müdürü Emre Ozan ile birlikte katıldı.

Toplantı da Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile MÜSİAD Genel Başkan Nail Olpak ile görüşen Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun; çalışmalar, projeler hakkında bilgi vererek; "Cumhurbaşkanımızın istihdam seferberliği çağrısına 'evet' dediklerini söyledi. Son dönemde hükümet tarafından ekonomik altyapıyı güçlendirmek için önemli kararlar alındığını hatırlatan Başkan Coşkun; "MÜSİAD Genel Başkan Nail Olpak'ın dediği Doğu ve Güneydoğu illerini kapsayan teşvik paketini memnuniyetle karşıladıklarını sözlerine katıldığını "Terör arttıkça yatırım çekildi, yatırım çekildikçe terör arttı. Hamdolsun, terörün de sonu gelmek üzere. Hükümetin bu konudaki kararlı tutumunu destekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yaşar Coşkun Nail Olpak Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title