Haberler

COLIN'S Jean Fest İle Herkes Kazanacak

Güncelleme:

COLIN'S, geleneksel hale gelen Jean Fest kampanyası ile her 50 TL'lik jean alışverişine çeşitli hediyeler kazanma şansı sunuyor.

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan COLIN'S, geleneksel hale gelen Jean Fest kampanyası ile her 50 TL'lik jean alışverişine çeşitli hediyeler kazanma şansı sunuyor. 26 Ağustos-30 Eylül 2013 tarihleri arasında geçerli olan Jean Fest kampanyası ile bir kişi Range Rover Evoque otomobilin sahibi olacak.

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan COLIN'S, Jean Fest kampanyasıyla kazandırmaya devam ediyor. Geleneksel hale gelen Jean Fest bu yıl bir kişiye 2013 model Range Rover Evoque otomobil kazanma şansı sunarken, iPad'den Beats kulaklığa jeanden şapkaya kadar pek çok hediyeyi de çekilişle armağan ediyor.

'Kazanmak için tek ihtiyacın bir jean' sloganıyla 26 Ağustos – 30 Eylül 2013 tarihleri arasında her 50 TL'lik jean alışverişine bir çekiliş hakkı sunan Colin's, 1 Range Rover Evoque otomobil, 30 iPad Mini, 30 Beats kulaklık, 900 Colin's jean kazanma şansının yanı sıra katılan herkese şapka hediye ediyor.

Üstelik Colin's mağazalarına gelerek Jean Fest'e katılanlar bir sonraki alışverişte kullanmak üzere %20 indirim çekinin de sahibi oluyor. Colin's her yıl olduğu gibi bu yıl da kazanmak isteyenleri mağazalarına bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Range Rover Eylül Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Rahime Bakla:

Zonguldak Mağazanızdan Aldığım pantolon ilk defa yıkadım çizgiler oluştu Defolu yani lütfen bana ulaşın 24 Ağustos 16 Eylül Tarihte Çekilişler Katılmak için Almıştım

0
0
yanıtYanıtla
Rahime Bakla:

Rahime Bakla Colinsten aldığım pantolon ilk defa yıkadım çizgiler oluştu lütfen bana yol gösterici olun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title