Haberler

Cizre'de Olaylı Gece: 3 Polis Yaralandı

Güncelleme:

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde yol kesen göstericiler,polis ekiplerine ses bombası,molotof ve havai fişeklerle saldırdı.

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde yol kesip durdukları araçtakilere kimlik kontrolü yapan göstericiler, kendilerine müdahale eden polis ekiplerine ses bombası, molotof ve havai fişeklerle saldırdı. Molotofun isabet ettiği ve alev alan polis aracı olay yerinden uzaklaklaşmaya çalışırken TIR'a çarptı. Kazada araçta bulunan 3 polis memuru yaralandı.

Cizre'de bugün saat 20.30 sıralarında yüzlerini kapatan yaklaşık 50 kişi, Nusaybin Caddesi ve Otogar mevkiinde lastik yakıp eylem yaptı. Karayolunu ulaşıma kapatan göstericiler, durdurdukları araçtakilere kimlik kontrolü yaptı. Olay yerine gelen polisin, dağılın uyarısına aldırmayan gruba gaz bombası ve tazyikli su ile müdahalede bulunuldu. Göstericiler de polis ekiplerine, ses bombası, molotof ve havai fişeklerle saldırdı.

Yaklaşık 2 saat süren olaylar sırasında göstericilerin attığı bir molotof polis zırhlı aracın camına isabet etti. Alev alan polis aracının sürücüsü olay yerinden uzaklaşmak için manevra yaptığı sırada yoldan geçen TIR ile çarpıştı. TIR'ın yaklaşık 30 metre sürüklediği Akrep adı verilen polis aracı takla attı. Araçta yaralanan 3 polis memuru olay yerine çağırılan ambulanslarla Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Göstericiler ara sokaklara kaçarak izlerini kaybbetirdi. Olayların yaşandığı bölgede bulunan Hz. Nuh Camisi'nde Miraç Kandili nedeniyle verilen mevlide katılan vatandaşların büyük bölümü de yaşanan olayların endişesiyle camiyi terk ederek evlerine gittiler.

Cizre Kaymakamı Şenol Koca, Cizre Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yaralı 3 polisi ziyaret edip durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı. Koca, yaralı polislerden 2'sinin durumunu iyi olduğunu ve ayakta tedavilerinin yapıldığını, diğer polis memurunun ise tedavisinin sürdüğünü söyledi. Cizre Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları da meslektaşlarının durumlarını öğrenmek ve olası bir kan ihtiyacını karşılamak için hastaneye akın etti.

TIR'la çarpışan ve kaza nedeniyle Cizre girişini trafiğe kapatan polis aracı çekici yardımı ile olay yerinden kaldırılarak yol ulaşıma açıldı. - Şırnak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nusaybin Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title