Haberler

'Çiz ve anlat' kanalıyla hikayeler renkleniyor

Güncelleme:

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi Nur Erbek'in sosyal medya hesaplarından paylaştığı suluboya çalışmaları büyük ilgi görüyor.

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi Nur Erbek'in sosyal medya hesaplarından paylaştığı suluboya çalışmaları büyük ilgi görüyor. Videolarında hikayeler anlatan genç mimar, insanların suluboyayı öğrenirken bir yandan da yeni hikayeler öğrenmesi amaçladığını söylüyor.

Sosyal Medya üzerinde birçok kitleye ulaşarak, suluboya eşliğinde sanat ve edebiyatla uğraşan insanları bir araya getirdiğini ifade eden Erberk, Instagram ve Youtube'da 'Çiz ve Anlat' kanalında farklı bir teknikle hayatı renklendirdiğini dile getirdi.

Erbek, "Aslında mimarım, şu anda Gazi Üniversitesinde yüksek lisans yapmaktayım. 2018 yılından beri profesyonel olarak suluboyayla ve çok daha uzun süredir edebiyatla ilgileniyorum. 6 yıldır çeşitli dergilerde yazarlık yapıyorum. Şu anda İkrar Dergisinde görev almaktayım" dedi.

"Youtube kanalımda her hafta suluboya eşliğinde hikayeler anlatıyorum." diyen Erbek, şunları kaydetti:

"Suluboya hakkında videoları izlemeyi çok sevsem de konuşma olmadığı için veya teknik meselelerden bahsedildiği için çoğu zaman izleyici olarak sıkılıyordum. Benim yapmak istediğim kanalımda insanların suluboyayı öğrenirken bir yandan yeni hikayelerde öğrenmesi. Çünkü insan bir hikayeden ibarettir ve en sevdiği şey de başkalarının hikayesini dinlemektir. Bu yüzden kitap, dizi, gündelik hayattan hikayeleri suluboyayla renklendiriyorum. Yani diğer resim veya kitap kanallarından farklı olarak her ikisinin bir arada olduğu bir platform kurdum. Amacım Türkiye'de resim sanatıyla ve edebiyatla uğraşan insanları birleştirmek." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gazi Üniversitesi Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title