Haberler

"Çini" ve" Satranç" Kursu Açılıyor

Güncelleme:

Bugüne kadar üç defa açılan ve yoğun ilgi gören "Çini" ve" Satranç" kursu yetişkinlerimiz için tekrar açılacaktır.

Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi ile Bodrum Halk Eğitim Merkezi ASO Müdürlüğü işbirliğinde açılan kurslara olan yoğun ilgi çalışmalarımızı her geçen gün arttırmaktadır.

Bugüne kadar üç defa açılan ve yoğun ilgi gören "Çini" ve" Satranç" kursu yetişkinlerimiz için tekrar açılacaktır.

Geleneksel Sanatların en güzel örneklerini kazandıran Çini Sanatı bugün yaşamımızda birçok obje üzerine uygulanabildiği gibi mimaride de kullanılmaktadır.

Kursiyerlerimiz tam donanımlı atölyelerimizde çini eserinin desenlemesinden fırınlanmasına kadar her şeyi rahatlıkla yapabilmektedirler.

Alanında uzman eğitmenimizle birlikte çini sanatını öğrenmek, el emeği göz nuru yaptığınız muhteşem çinilerinizi yaşam mekanlarınızda sevdiklerinizle paylaşmak isterseniz "Çini Sanatı" kursumuza, Satrancın saymakla bitmeyen faydaları, satranç oyununun her geçen yetişkinler arasında kullanımını arttırmaktadır. Satranç, görsel zekayı geliştirir, görsel hafızayı kamçılar, Özgüveni artırır ,bireyin kendisini daha iyi tanımasına olanak sağlar, bu sayede bireyin daha başarılı olabileceği yetenekleri gün ışığına çıkarmasını sağlar, özgüveni sayesinde kendi hakkında doğru kararlar verir ve daha neler neler.

Sizde kişisel ve toplumsal yaşamınızda bir adım önde olmak istiyorsanız , hafta içi saat : 08:00-17:00 arasında size uygun aşağıda yazılı programlardan birine kayıt için Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezine bekleriz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şevket Sabancı Turgutreis Bodrum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title