Haberler

Cezaevi Firarisi Hırsızlıkta Yakalandı, Üzerinden Ağabeyinin Kimliği Çıktı

İstanbul'da tutuklu bulunduğu cezaevinden 2 ay önce kaçarak Adapazarı'na gelen Orhan Yılmaz, hırsızlık yapınca yakalandı.

İstanbul'da tutuklu bulunduğu cezaevinden 2 ay önce kaçarak Adapazarı'na gelen Orhan Yılmaz, hırsızlık yapınca yakalandı. Üzerinden ağabeyine ait kimlik çıkan cezaevi firarisi adliyeye sevkedildi.

Karıştığı hırsızlık suçlarından 4 yıl 11 ay hapis cezası alan ve İstanbul Maltepe Cezaevinde kalan 35 yaşındaki Orhan Yılmaz, yaklaşık 2 ay önce cezevinden firar etti. İddialara göre 2 ay içinde İstanbul'da çeşitli hırsızlık suçlarına karışan cezaevi firarisi, daha sonra ailesinin bulunduğu Adapazarı'na geldi.

Hakkında çok sayıda suçtan yakalama kararı çıkarılan Orhan Yılmaz son olarak Adapazarı'nın Şeker Mahallesi'nde marketten bir kadının çantasını çalarken yakalandı. Polislere ağabeyi V.Y.nin kimliğini veren cezaevi firarisinin sahte kimlik kullandığı, daha sonra anlaşıldı.

Cezaevinden firar ettikten sonra gıyabında yargılandığı başka hırsızlık suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası daha aldığı belirlenen Orhan Yılmaz, sağılık kontroluna sevk edilirken kendisini görüntülemek isteyen habercilere ve polislere hakaretler etti. Güçlükle sakinleştirilen cezaevi firarisi adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhan Yılmaz Adapazarı İstanbul Maltepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title