Haberler

Çelikler Holding, üreticilere 3 bin 500 fidan dağıttı

Güncelleme:

Çelikler Jeotermal Elektrik Üretim Anonim Şirketi binlerce fidanı doğayla buluşturmaya devam ediyor.

Çelikler Jeotermal Elektrik Üretim Anonim Şirketi binlerce fidanı doğayla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda firma, toplam 3 bin 500 fidanı üreticilere dağıttı.

Doğaya ve çevreye karşı duyarlılığıyla tanınan Çelikler Jeotermal Elektrik Üretim Anonim Şirketi, binlerce fidanı toprakla buluşturmak için örnek bir etkinlik gerçekleştirdi. Milli ekonomiye sunduğu katkıyla Aydın'ın önemli firmaları arasında yer alan Çelikler Enerji, Kuyucak'a bağlı Pamukören ilçesinde üreticilere toplam 3 bin 500 fidan dağıttı. Geleneksel hale getirdiği ücretsiz fidan dağıtımını bu yıl da ihmal etmeyen firma, 2 bin 500 manzalina cinsi zeytin ile bin adet sarı lop incir fidanını yöre halkıyla buluşturdu. Firma ayrıca, santral arazilerine de 4 bin adet kara selvi ağacı dikerek binlerce fidanı doğayla buluşturdu. Önümüzdeki yıllarda da fidan dağıtımının çeşitlendirilerek devam edeceğini bildiren firma yetkilileri, hedeflerinin doğa dostu enerjiyi halkla buluşturmak ve enerji açığını en doğal yoldan kapatmak olduğunu ifade etti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eüa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title