Haberler

Çakmak Gazı Çektiği İddia Edilen Genç Ölü Bulundu

Iğdır’da eski bir binada çakmak gazı çektiği iddia edilen liseli genç ölü bulundu.

Iğdır'da eski bir binada çakmak gazı çektiği iddia edilen liseli genç ölü bulundu.

Olay akşam saatlerinde Karağaç Mahallesi Halfeli Caddesi üzerindeki metruk bir evde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gelen bir ihbar üzerine metruk binaya giden polis, lise öğrencisi Murat Özyolur'u (16) hareketsiz halde buldu. Olay yerine gelen 112 görevlilerinin yaptıkları kontrollerde liseli gencin öldüğü belirlendi. Gencin cenazesi Iğdır Devlet Hastanesi'ne getirilirken, polis ailesine haber verdi. Iğdır Devlet Hastanesi önüne gelen ve çocuklarının öldüğünü öğrenen yakınları burada sinir krizi geçirdiler.

Akşam saatlerinde kendisine gelen bir telefonla aceleden evden çıktığı öğrenilen gencin yanında kendisi ile birlikte başka gençlerinde olabileceği üzerinde polisin soruşturması sürüyor.

Madde bağımlısı olduğu ve akşam saatlerinde metruk binaya gelip burada çakmak gazı çekerek öldüğü iddia edilen liseli gencin cenazesi otopsi yapılmak üzere Erzurum'a gönderildi. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halfeli Iğdır Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

mltyaMobil-ANDROID:

oldu mu şimdi çocuk senin hakkın var mı baş dönmesine karşılık annenin babanın bağrına ateş düşürmeye. bu tür pisliklerden uzak durun bee bunları kullanmakla adam olunmuyor olunmuyor !!! etrafında sana çeeeek diyenler yarın çalaçocuğun aç kaldığında yeminle kapına ekmek getirmezler onların dostluğu bi yere kadar. ahiretini de yaktın geriye kalanlarını da oldu mu şimdi güzel mi oldu yani....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title