Haberler

Bursalı Beşizler 1 Yaşında Oldu

Bursa'da geçtiğimiz yıl 12 Şubat'ta dünyaya gelen Hatice ve Fatih Yılmaz çiftinin beşiz bebekleri 1 yaşında oldular.

Bursa'da geçtiğimiz yıl 12 Şubat'ta dünyaya gelen Hatice ve Fatih Yılmaz çiftinin beşiz bebekleri 1 yaşında oldular.

Ağrı'da oto elektrikçi Fatih Yılmaz, Hatice Yılmaz ile 9 yıl önce evlendikten sonra, 5 yıl boyunca çocukları olmadı. Daha sonra tedavi ile 3 yıl önce 'Ecrin' isimli kızları dünyaya gelen Hatice Yıldız, ikinci kez anne olmak istedi. Hatice ve Fatih Yılmaz çifti ise, müjdeli haberi kısa süre sonra aldı. Doktorların Ağrı'da yaptığı kontrollerde Hatice Yılmaz'ın beşizleri olacağı anlaşıldı. Doktorlar beşiz bebeklerin doğumunun riskli olabileceğini belirterek Yılmaz çiftine, daha donanımlı bir hastanede doğumu yapmalarını önerdi. Yılmaz çifti bunun üzerine Bursa'ya geldiler. Özel bir hastanede Hatice Yılmaz 12 Şubat 2016 yılında gerçekleştirdiği bir saat süren erken doğum ile 5 kız bebek dünyaya getirdi.

Doğum kiloları 800-1090 gram arasında değişen bebeklerden birine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın merhum annesi Tenzile adı verilirken diğer kızlara da Hira Nur, Havva, Rabia ve Berfin adları konuldu.

Doğum günlerini kutladılar

Fatih ve Hatice Yılmaz çifti 1 yaşına giren beşiz bebekleri Tenzile, Hira Nur, Havva, Rabia ve Berfin'in üzerinde beşinin resimlerinin bulunduğu yaş pasta yaptırıp evlerini süsleyip doğum günü partisi düzenlediler. Aile arasında gerçekleşen yaş günü partisinde Hatice Yılmaz 'bir yıl içerisinde zorluğuyla güzelliğiyle bir yılı geride bıraktık, çocuklarımın bugün birinci yaş günleri hayırlı uzun mutlu yıllar diliyorum. Bu süre zarfında uyku sorunları yaşadım bir kızım daha olduğu için altı çocukla bir yılı geçirmek zor oldu ama çok mutluyumö diye konuştu. Baba Fatih Yılmaz ise 'bir yılı geride bıraktık önemli olan çocuklarımızın sağlıklı olması, inşallah uzun yıllar böyle sağlıklı bir şekilde çocuklarımızın doğum günlerini kutlarızö diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hatice Yılmaz Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title