Haberler

Bursa'da Uyuşturucu Operasyonuna 28 Tutuklama

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu operasyonunda 33 kişi gözaltına alındı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu operasyonunda 33 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan 28'i tutuklanarak cezaevine konurken, 15 yaşından küçük olan 5 çocuk ise serbest bırakıldı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri Merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi ve Merkez Yıldırım ilçesi Hacivat ve Meydancık mahallelerinde uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarları üzerine harekete geçti. Polis, savcılıktan alınan izin ile takibe aldıkları şüphelilerin evlerine çarşamba sabahı baskın düzenledi.

Eş zamanlı baskında karşılarında polisi gören bazı satıcılar uyuştucuları evlerinin önündeki kumların içersine sakladılar. Polis 11'i çocuk 33 kişiyi gözaltına alırken; zanlıların evlerinde 64 gram bonzai, 220 uyuşturucu hap, 126 gram esrar ve uyuşturucu satışından elde edilen 10 bin lira ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlar ile Çocuk Şubesine getirilen zanlılar dün adliyeye çıkartıldılar. Gece geç saatlere kadar süren sorgulama sonrası 28 kişi tutuklanırken, 15 yaşından küçük 5 çocuk ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Emniyet Müdürlüğü Meydancık Osmangazi Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

GENÇLİK ÖLÜYOR:

YAKALANANLAR BUNLAR İSE YAZIK ABİM YAPTIĞINIZ OPERASYONA DAHA YOL VERİN SİZ BU KÖPEKLERE BİR GÜN GELİR KENDİ CANINIZDA YANAR BU İLLETTEN O VAKİT ANLARSINIZ.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title