Haberler

BURDUR Mide kanseri teşhisi konulan İrem'e duygulandıran sürpriz

Güncelleme:

Mide kanseri teşhisi konulan İrem'e duygulandıran sürprizBurdur'da, 9 ay önce mide kanseri teşhisi konulan lise öğrencisi İrem Ayvalı'ya 18'inci yaş gününde sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Mide kanseri teşhisi konulan İrem'e duygulandıran sürpriz

Burdur'da, 9 ay önce mide kanseri teşhisi konulan lise öğrencisi İrem Ayvalı'ya 18'inci yaş gününde sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Kültür ve Sosyal Araştırmalara Topluluğu (KÜSAT) tarafından düzenlenen sürpriz kutlama, İrem Ayvalı'nın faytonla Menderes Mahallesi Kemal Solmaz Caddesi'ndeki evinden alınmasıyla başladı. KÜSAT Başkanı Ferdi Ersoy tarafından evinden alınan İrem için fayton, 'Mutlu Yıllar İrem' yazısı ve balonlarla süslendi. Kent merkezindeki fidan pazarına kadar faytonla götürülen İrem, burada, Burdur Klasik Araba Sevenler Derneği üyeleri tarafından karşılandı.

POLİS EŞLİĞİNDE KLASİK ARAÇ KONVOYU İLE ŞEHİR TURU

İrem'in bulunduğu fayton ve klasik arabalardan oluşan konvoy, polis eskortu eşliğinde şehir turu yaptı. Şehir turu sonunda İrem Ayvalı için kent merkezindeki bir mekanda, KÜSAT üyeleri tarafından pasta kesildi. 18'inci yaş günü pastasını babası Tuncer, annesi Seval ve erkek kardeşi Ayberk Ayvalı ile kesen İrem, pastadan ilk dilimi ise babasına yedirdi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Sürpriz karşısında oldukça duygulanan ve gözyaşlarına hakim olamayan İrem Ayvalı, Beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. Çok şaşırdım ve çok mutlu oldum dedi.

PRENSESİMİZ MUTLU OLSUN

KÜSAT Başkanı Ferdi Ersoy ise İlk tanıştığımızda ileride daha da mutlu olacağız demiştim. Bu İrem'in bizimle ilk doğum günü. Güzel bir etkinlik yaptık. Tek amacımız İrem'in mutlu olması. Klasik Otomobil Derneği ve DNM Organizasyon firması bizi yalnız bırakmadı. Emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Yeter ki prensesimiz mutlu olsun dedi.

Baba Tuncer Ayvalı da Burdur halkının 9 aydır kızını hiç yalnız bırakmadığını belirterek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN ERCENGİZ'DEN İREM'E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de İrem Ayvalı'yı evinde ziyaret ederek doğum gününü kutladı. Başkan Ercengiz, Başkan Ercengiz, doğum günü ziyareti sırasında İrem'i hayranı olduğu sanatçı Emre Kaya ile de görüştürerek sürpriz yaptı. Emre Kaya, İrem'i konserine davet etti. İrem, bu sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, Başkan Ercengiz'e teşekkür etti.

Başkan Ercengiz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bugüne kadar fotoğraf paylaşmamaya özen gösterdik, ama bugün İrem artık 18 yaşında. O'nun yaş gününü kutlamak üzere sürpriz yaptık. Nice sağlıklı mutlu yaşların olsun ve olacak biz buna inanıyoruz. Biz bu hastalığı yeneceğiz. Emre Kaya kardeşimiz de telefonda İrem'le görüşerek doğum gününü kutladı, kendisine de teşekkür ediyoruz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mide Kanseri Burdur Ayvalı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title