Haberler

Bu da Fanatik Dondurma

A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'nda Yarı Finale Kalması Ülkeyi Sevince Boğarken, Kahramanmaraş'ta Ünlü Dondurma Markası Mado, Türk Bayrağını Simgeleyen Dondurma Yaparak Milli Takıma Destek Oldu.

A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale kalması ülkeyi sevince boğarken, Kahramanmaraş'ta ünlü dondurma markası Mado, Türk bayrağını simgeleyen dondurma yaparak milli takıma destek oldu.

Hırvatistan karşılaşması sonucu elde edilen başarı Türkiye'yi sokağa dökerken, A Milli Futbol Takımı'na da destek her geçen gün artıyor. Kahramanmaraş'ta ünlü dondurma markası Mado, karşılaşma sonrası vatandaşlara yaklaşık 2 ton ücretsiz dondurma dağıtırken, bugün de Türk bayrağı şeklinde dondurma yaptı. Mado Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Kanbur, Türk Milli Takımı'nın başarısı ile büyük mutluluk yaşadıklarını ifade ederek, "Firma olarak dün gece sevinç gösterilerine katılan vatandaşlara ücretsiz dondurma dağıttık. Gerçekten zor günler geçirdiğimiz şu günlerde bu başarı bir nebze olsun yüzümüzü güldürdü. Bütün futbolcu kardeşlerimi yürekten kutluyorum" dedi. Kanbur, Milli Takımın finale kalması halinde kampa dondurma göndermeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.

(ACB-AK-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title