Haberler

Brisa'dan Bayram Öncesi Kontrol

Brisa, bayram tatili için şehir dışında çıkacak vatandaşların yolculuklarına emniyetle devam etmelerini sağlamak için diş derinliği ve hava basınç ölçümü yapacak.

Brisa, bayram tatili için şehir dışında çıkacak vatandaşların yolculuklarına emniyetle devam etmelerini sağlamak için diş derinliği ve hava basınç ölçümü yapacak.

Brisa açıklamasına göre, İDO Yenikapı iskelesinde 14 Ekim Pazartesi gününe kadar devam edecek etkinlik kapsamında, feribot sırası bekleyen araçların lastik diş derinliği ve hava basıncı ölçümleri yapılacak. Diş derinliği, güvenli sınırın altında olan araç sürücülerine, lastiklerini en kısa zamanda yenilemeleri için tavsiyelerde bulunacak Bridgestone görevlileri, hava basıncı düşük olan lastiklere de uygun seviyede hava basarak yolculuklarını daha emniyetli hale getirmeye çalışacak.

Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama Direktörü Egemen Atış, şunları kaydetti:

"Mevsime uygun lastik kullanılması, aşırı hız yapılmaması, mutlaka emniyet kemeri takılması ve seyahat öncesinde aracın genel kontrollerinin yaptırılması, üzücü can ve mal kayıplarının yaşanmaması adına alınması gereken tedbirlerin başında geliyor. Brisa olarak araç kullanıcılarının bu alandaki ihtiyaçlarını, OtoPratik hızlı bakım mağazalarımız ile karşılıyoruz. Lastik satışının yanısıra; binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri ana ürünleri tek çatı altında sunuyoruz. Öte yandan, araçlarla ilgili lastik, jant, akü, ön düzen bakımı, yağ değişimi, filtre değişimi, klima gazı dolumu, fren balata & disk değişimi, amortisör değişimi ve periyodik bakım gibi temel bakım hizmetleri de veriyoruz." - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Bridgestone BRİSA Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title