Haberler

Boydak Holding'in İki Üst Düzey Yöneticisi Tutuklandı

Güncelleme:

Kayseri'de paralel yapı soruşturması kapsamında gözaltına alınan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ile Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Boydak, tutuklandı.

Kayseri'de paralel yapı soruşturması kapsamında gözaltına alınan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ile Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Boydak, tutuklandı.

FİNANS DESTEĞİ SAĞLAMA SUÇU

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, paralel yapıya finans desteği sağlandığı iddiaları üzerine başlatılan soruşturmada gözaltına alınan ve tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yönetici Memduh Boydak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Holding yöneticilerinden Erol Boydak ile Murat Bozdağ ise mahkemece adli kontrol şartı getirilerek serbest bırakıldı.

4 ÜST DÜZEY YÖNETİCİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Finans desteği sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada Boydak Holding'in 4 üst düzey yöneticisi, önceki gün gözaltına alınmış, holding merkezi ile zanlıların evlerinde arama yapılmıştı.

EĞİTİM KURUMLARI İÇİN PARA TOPLADILAR

Hacı ve Memduh Boydak'ın ekonomik güçlerini kullanarak, iş adamlarından paralel yapı ve bünyesindeki eğitim kurumlarına himmet, kurban ve bağış adı altında para toplanmasında görev aldıkları öne sürülmüştü.

ÇOK SAYIDA SUÇ İSNAT EDİLDİ

Memduh Boydak'ın paralel yapı bünyesindeki bir eğitim kurumunun mütevelli heyeti başkanı olduğu, örgüt adına gerçekleştirdiği eylemlerde özellikle aynı soruşturma kapsamında haklarında "terörizme finansman sağlamak, örgüte üye olmak" suçlarından tahkikat yürütülen H.K, A.T, H.G, N.S. ve İ.M. gibi şahıslarla hareket ettiği, Melikşah Üniversitesinde 200-300 kadar iş adamının katılımıyla yapılan himmet toplantılarını organize eden şahıslardan olduğu, özellikle organize sanayi bölgesindeki iş adamlarının vereceği himmet miktarını belirlemekte etkisi bulunduğu, yine 17-25 Aralık süreci sonrasında bazı iş adamlarına ekonomik gücünü kullanarak örgütün yanında hareket etmeleri yönünde baskı kurduğu iddia edilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Boydak Holding Memduh Boydak Hacı Boydak Kayseri Güncel Haberler

500

Yorumlar (179)

aydın DKMobil-IOS:

haınler baya uzulmusler fatosunn akrabaları:))) helal be uzun adam ınlerıne gorecegım dedın yapıyorsunda

61
63
yanıtYanıtla
adem:

kisi sevdigi ile beraberdir. Allah seni se diginle hasretsin. Amin

yanıt1
yanıt0
Tahir alptekin:

Devran döner bir gün,silivri çok büyük ,,sırası geleni kabul ediyor,,

51
3
yanıtYanıtla
ceyhanlı:

hdpkk ve terör yandaşlarınıda meclisten atman dileğiyle akp

51
0
yanıtYanıtla
TARİHTE HİÇ İYİ ANILMAYACAKSINIZ:

TEK PARTİ AKP DÖNEMİ CUMHURİYET TARİHİNDE KARA BİR LEKE İLE ANILACAK. . AKP LİLERİN ALINLARINDA ÖYLE AĞIR LEKELER VAR Kİ Kİ 30 YIL SONRA BELKİ 50 YIL SONRA BİLE BU TEK PARTİ AKP DÖNEMİ AKP ZULMÜ OLARAK ANILACAK. . . _-

26
8
yanıtYanıtla
bir bilen:

ikide bir 28 şubatı örnek gösteren ciameatçiler, ne malum 28 şubatıda sizin planlamadığınız, belkide ordudaki adamlarınız planladı, önce milleti ordudan nefret ettirdiniz(dünya nezdindede küçük düşürdünüz), sonrada biranda hangi gizligüç devreye girdiyse o adamları tek tek sorgular gibi yaptınız, bütün kumpas planlarınız işliyordu. . . ama zülfüyare dokununca bir anda tepetaklak oluverdiniz. . . sahi fazlaya mı kaçtıydınız. . kibir tavan mı yapmıştı, yoksa BEDDUA mı çarptı. 28 şubatçılar sizden şerefli idi.

3
30
yanıtYanıtla
İsyankar:

Bu sığır a laf anlatabilecek var mi.. Bu kesin 28 şubatta sonra doğmuş ergen gerisi bi montof sığır i.

yanıt1
yanıt1
reis:

isyankar sığırlar, ne yapsanız boş, zaten hepiniz çirkefsiniz, sizden olmadımı hemen gerçek kimliğiniz(o hain yahudi kimliği) ortaya çıkıveriyor. . bu arada pareleldershanelerden yine toplu destek yağıyor. . nafile yaaa.

yanıt1
yanıt0
Kemal:

Bilalin vakfına avanta vermezsen böyle olur. . .

32
1
yanıtYanıtla
mehmet:

akp ye oy verenler yatacak yeriniz yok sizin

25
7
yanıtYanıtla
Tüm 179 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title