Haberler

Bostancı "Maliye Bakanı Naci Ağbal ile görüşeceğim"

Güncelleme:

Enez Belediye Başkanı Ecz. Abdullah Bostancı, Ankara ziyaretlerine devam ediyor.

2014 seçimlerinden bugüne değin Enez ile ilgili birçok taleplerini Ankara'da ilgili bakanlıklarda dile getiren Başkan Bostancı, bugün tekrar saat 12.00'de THY uçağı ile Ankara'ya uçtu.

Başkan Bostancı, Ankara ziyaretinde Maliye Bakanı Naci Ağbal ile Trapez mevkinde yer alan ve halk arasında "983 dönüm" olarak bilinen, Enez Belediyesi adına kayıtlı 180 bin metre kare (ortala 150 milyon değerinde) itilaflı bulunan arsanın çözüme kavuşturulması için görüşecek.Maliye Bakanlığı ve Enez Belediyesi arasında halen devam eden davaların Belediye adına olumlu sonuçlanması halinde Enez'e yüksek derecede ekonomik getirisi olacağı ifade eden Bostancı, belirtilen itilaflı araziler konusu dışında, Cumhuriyet Meydanında yeni yapılacak olan belediye hizmet binası ve Enez'le ilgili diğer talepleri hakkında görüşmelerde bulunacak. Bostancı, yolculuk öncesi tüm Enez halkına hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve geri dönüşte Enez halkına gelişmeler hakkında detaylı bilgiler vereceğini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türk Hava Yolları Naci Ağbal Enez Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title