Haberler

Boş Evde Mahsur Kalan Kedi Kurtarıldı

Isparta'da boş bir evde yaklaşık 10 gündür mahsur kalan kedi itfaiye ve polis ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.

Isparta'da boş bir evde yaklaşık 10 gündür mahsur kalan kedi itfaiye ve polis ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.

Batıkent Mahallesi Cihankent Sitesi'ndeki boş bir evden kedi sesi gelmesi üzerine, mahalle sakinleri, durumu polis ve itfaiyeye bildirdi.

Olay yerine gelen polis, bir süre evin sahibini tanıyan kimse bulunup bulunmadığını araştırdı. Çalışmalar sonunda ev sahibinin ismine ve bulunduğu köyün bilgisine ulaşan polis, ev sahibinin bulunduğu köyün muhtarını aradı.

Köy muhtarının, durumu bildirdiği ev sahibi Mustafa Dinçer, mahalleye gelerek kapıyı açtı. Eve giren itfaiye ekipleri, kediyi yakalayarak evden dışarı çıkardı.

Mustafa Dinçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evi yeni satın aldığını belirterek, "Burada oturmadığım için ustalar çalışıyordu. Kapılar açık olduğu için kedi içeri giriyor. Ustalar görmediği için de içeride kalmış. Ben de oturmuyorum. Kapıyı kilitledim, eve gittik. Komşular fark etmiş. Beni aradılar. Arkadaşlar da gelmiş, kediyi kurtardık, özgürlüğüne kavuşturduk" diye konuştu. - Isparta

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title