Haberler

Son dakika... Bolivya'yı şiddetli dolu fırtınası vurduSokakları sel bastı, büyük maddi hasar meydana geldi

Güncelleme:

Son dakika gündem haberine göre - Bolivya'yı şiddetli dolu fırtınası vurdu Sokakları sel bastı, büyük maddi hasar meydana geldi Bolivya'nın Tarija kentinde etkili olan şiddetli dolu fırtınasında sele kapılan araçlar metrelerce sürüklendi, büyük maddi hasar meydana geldi.

- Bolivya'yı şiddetli dolu fırtınası vurdu

Sokakları sel bastı, büyük maddi hasar meydana geldi

LA PAZ - Bolivya'nın Tarija kentinde etkili olan şiddetli dolu fırtınasında sele kapılan araçlar metrelerce sürüklendi, büyük maddi hasar meydana geldi.

Bolivya'nın güneyindeki Tarija kentinde hafta sonu etkili olan şiddetli dolu fırtınası hayatı durma noktasına getirdi. Sokak ve caddeler fırtına nedeniyle beyaza bürünürken, bazı bölgelerde yaklaşık 1 buçuk metre dolu birikintisi oluştu. Şiddetli selin meydana geldiği kentin birçok bölgesinde ev ve iş yerlerinde büyük maddi hasar meydana geldi. Sel sularına kapılan araçlar metrelerce sürüklendi, evlerin çatıları uçtu. Elektrik kesintilerinin de yaşandığı kentte mahsur kalanlar polis tarafından kurtarıldı.

Kentteki tarım arazilerinin de dolu fırtınasında zarar gördüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fırtına Bolivya Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title