Haberler

Bodrum Menüsü: Simit-Peynir 25 TL

Güncelleme:

Bodrum'da artan fiyatlar simit menüsüne de yansıdı. Bodrum'da simit-peynir fiyatı 25 TL'yi buldu.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Bodrum ve Çeşme gibi tatil bölgelerinde yaşanan hareketlilik fiyatlara da yansıdı. İstanbul'da 2 TL'den satılan simit-peynir menüsü Bodrum'da tatilcilere 25 TL'den sunulmaya başlandı.

Habertürk gazetesinden Esin Övet, Beyaz Türklerin vazgeçilmez adresi Bodrum'daki fiyatları köşesine taşıdı. İşte Bodrum'da bayram öncesi son fiyatlar:

BODRUM'DA MENÜSÜ

* Beachlerde deniz ve parti keyfi, giriş 125 TL, bayramda 150 TL olacak.

* Simit- iki dilim peynir 25 TL

* Limon kahvaltı ya da yemek 100-110 TL.

* Cennet Koyu'nda nargile fiyatları 100 dolar (270 Lira)

* 1 adet lahmacun 60 TL

* 1 adet kıymalı pide 45-60 TL arasında

* Izgara köfte 45 TL

* Hamburger 35 TL

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Bodrum Çeşme Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (143)

İşçi:

Az bile daha yükselsin işçinin hakkını yiyen patronlar gidip orada keyif yapıyor badrum esnafıda çıkarıyor acısını helal olsun.

35
0
yanıtYanıtla
sinem:

Bunlari yiyen enayiler cogaldikca fiyatlar daha cok yükselir.

23
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

suçlusu memleketi yönettiğıni zanneden hükümettir, istenirse namuslu çalışan iktidar 1 günde düzeltir, tabii kanunsuzluklara ortak olmassa

14
1
yanıtYanıtla
siirtli:

ona göre vergi ödüyorlarmı bu denyolar

14
1
yanıtYanıtla
recep:

verme kardeşim ne veriyorsun o parayı sen talep ettikçe o daha da zam yapar

15
0
yanıtYanıtla
Marmariste:

Gel tika basa ye 14 lira heryerde sabah oglen aksam karini diyur 25 lira tutmaz

12
1
yanıtYanıtla
bulanik gafa:

bodrumda tuvalete gitmek kac para

13
0
yanıtYanıtla
Xxx:

Budrum dünyanin en pahali yeri, , yasanilmaz burda arkadaslar. Antlya 1 numara

12
0
yanıtYanıtla
)))tc:

ondan sonra aglasıyolar ne yerlı turust var dıye ıs yapamıyoz dıye kazık fıyatlar

12
0
yanıtYanıtla
Rıdwan.HMobil-IOS:

Kimse turizm kötü demesin. Turistler haklı olarak gelmiyorlar. Bunlar yerli fiyatları yabancılara 2 katını geçiriyorlar.

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 143 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title