Haberler

'Bingo'lara Takdir

Aksaray Valisi Selami Altınok, Cumhuriyet Başsavcısı Taner Aksakal ve Emniyet Müdürü Mustafa Şahin ile birlikte yaptığı yol kontrollerinde yakaladığı uyuşturucu ve kaçak malzemelerle gündemden düşmeyen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...

Aksaray Valisi Selami Altınok, Cumhuriyet Başsavcısı Taner Aksakal ve Emniyet Müdürü Mustafa Şahin ile birlikte yaptığı yol kontrollerinde yakaladığı uyuşturucu ve kaçak malzemelerle gündemden düşmeyen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi'nin arama noktasını ziyaret etti.

Ziyarette yakalanan zulaları inceleyen Vali Altınok ve Başsavcı Aksakal, gördükleri zulalar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Böylesine gizli zulaların polis ekiplerince bulunmasının büyük bir başarı olduğunu söyleyen Vali Altınok, Emniyet Müdürü Mustafa Şahin ve KOM Şubesi ekiplerini tebrik ederek teşekkür etti. Emniyet Müdürü Şahin, ele geçirilen zulalar hakkında Vali Altınok ve Başsavcı Aksakal'a geniş bilgiler verdi. Şahin, ekiplerin yol kontrollerinde çok ehil bir çalışma yaptıklarını ve alanlarında uzman olduklarını söyledi.

Aksaray'ın önemli bir geçiş güzergahında olduğunu belirten Vali Altınok ise, KOM ekiplerini tebrik ederek, "Adana-Ankara karayolu üzerindeki kontrol noktamızda arkadaşlarımız çalışıyor. İstihbarat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz burada gerçekten çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Özellikle kaçak sigaradır, kaçak akaryakıttır, uyuşturucu maddedir, bunlar sık sık yakalanıyor. Bu alanda çok yoğun şekilde yakalamalarımız var. Bildiğiniz üzere Aksaray tabi güney ile kuzey ve doğu ile batı açısından bir geçiş noktası. Türkiye'nin güneyinden kuzeyine, doğusundan batısına veya ters istikamete nereye gitmek isterseniz isteyin Aksaray'dan geçmek zorundasınız. Bu manada art niyetli, kötü niyetli insanlar da bu yolu kullanıyor. Bizim arkadaşlarımız da çok yoğun bir şekilde çalışarak bu mücadeleyi veriyorlar. Ben arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selami Altınok Aksaray Aksakal Bingo Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title