Haberler

Beylikdüzü'nde güneşli havayı gören vatandaşlar denize girip balık tuttu

Güncelleme:

BEYLİKDÜZÜ'nde, yağmurlu günlerinden ardından gelen güneşli pazar gününde vatandaşlar denize girip, balık tuttu.

BEYLİKDÜZÜ'nde, yağmurlu günlerinden ardından gelen güneşli pazar gününde vatandaşlar denize girip, balık tuttu. Gürpınar sahili üzerinde motorlu paraşüt yapan iki kişi ise, vatandaşların üzerinden Azerbaycan ve Türkiye bayrakları ile uçtu.

Perşembe ve Cuma günleri İstanbul genelinde etkili olan yağışlı havanın ardından vatandaşlar, güneşli geçen hafta sonunda sahillere akın etti. Beylikdüzü Gürpınar sahiline gelen aileleri ile gelen vatandaşlar, güneşli havanın tadını denize girip, balık tutarak çıkardı.

"FAZLA GİREN OLMADIĞI İÇİN ŞU AN DAHA GÜZEL"

Kalabalık olmadığı için daha güzel olduğunu söyleyen Sercan Tekçe, "Su gayet güzel. Su yorucu ama temiz. Fazla giren olmadığı için şu an daha güzel. Yani soğuk değil. Rahatsız etmiyor insanı. Biraz tuzu rahatsız etti" dedi.

Muhittin Gövercin, "Su harika. Her zaman buradayız. Mart'tan, Aralık'a kadar her gün giriyoruz. Hafta sonları hiç kaçırmıyoruz. Su gayet temiz, güzel" diye konuştu.

"GÜNEŞİ DEĞERLENDİRELİM DEDİK"

Balık tutan bir vatandaş ise, "Güneşi değerlendirelim dedik. Kış ayları gelmeden balık avına çıktık. Pek bir şey çıkmadı ama şansımızı deniyoruz. Şu ana kadar tutamadık. Çünkü, yosunlar kıyıya birikmiş. Boğaza tekneye çıksak belki daha avantajlı oluruz" şeklinde konuştu.

TÜRKİYE VE AZERBAYCAN BAYRAKLARI EŞLİĞİNDE UÇTULAR

Gürpınar Sahili'nde motorlu paraşüt yaparak geçiren vatandaşlar, uçuş sırasında paraşütlerine bağladıkları Türkiye ve Azerbaycan bayraklarını açtı.


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Azerbaycan Gürpınar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title