Haberler

Belediye Başkanı Tebrik İçin Gönderilen Çiçekleri Sattı...

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, 30 Mart seçimlerinde CHP’den Belediye Başkanı seçilen İsmail Işık, seçimlerden sonra tebrik için gönderilen çiçekleri satıp geliriyle 10 adet tekerlekli sandalye alarak ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, 30 Mart seçimlerinde CHP'den Belediye Başkanı seçilen İsmail Işık, seçimlerden sonra tebrik için gönderilen çiçekleri satıp geliriyle 10 adet tekerlekli sandalye alarak ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık yerel seçimleri kazanmasından sonra tebrik için gönderilen 150 çiçeği Biga'da iki çiçekçiye sattı. Başkan Işık, elde ettiği gelirle 10 tane tekerlekli sandalye alarak ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Engelliler Derneğine teslim etti. Belediye Başkanı Işık, "30 Mart seçimlerinden sonra Belediye Başkanlığını kazanmanın nedeni ile Belediye Başkanlığına gönderilen çiçekleri iki çiçekçi arkadaşımız sağ olsunlar değerlendirdiler. İlçemizdeki çiçekçiler, verebilecekleri en üst fiyatı vererek belki zarar ettiler ama bir kamu hizmetini gerçekleştirmesine sebep oldular. Bu çiçekler karşılığında 10 tane tekerlekli sandalye aldık. Ardından 10 tekerlekli sandalye de belediyemizin Öztek temizlik firması tarafından alındı. Toplam 20 sandalye Engelliler Derneğimize bağışlanmıştır. Bizler bunları ihtiyaç sahiplerine teslim etmek üzere derneğimize getirmiş durumdayız. Ben kendilerine bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönem daha farklı çalışmalarımızla birlikte Biga'nın yararına birlikte güzel işlere imza atacağız" dedi.

Engelliler Derneği Başkanı Havva Bacak, "Bu anlamlı davranıştan dolayı başkanımız İsmail Işık'a çok teşekkür ederiz. Şuan derneğimizde 7 kişinin tekerlekli sandalyeye ihtiyacı vardı. Hemen bu ihtiyaçlarını gidereceğiz. Kalan sandalyelerimiz ise kimin ihtiyacı olursa onlara vereceğiz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Işık Çanakkale Biga Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title