Haberler

Beldibi Mahallesi'nde Molozlar Temizleniyor

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Beldibi Mahallesi'nde yıkılan kaçak yapılardan kalan molozları temizliyor.

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Beldibi Mahallesi'nde yıkılan kaçak yapılardan kalan molozları temizliyor.

Temizleme işlemlerini yerinde inceleyen Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Can, daha sonra Başkan Mustafa Gül'e bilgi verdi.

Gül, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kemer'i temiz ve yaşanabilir turizm ilçesi haline getirmek için çalışmalar yaptıklarını belirterek, Beldibi Mahallesi'nde hazine arazilerine yapılan kaçak yapılarda başlattıkları yıkımların ardından oluşan molozların temizliğine başladıklarını söyledi.

Sokak başlarına, kuytu yerlere ve boş arsalara bırakılan inşaat atıklarının toplanması için özel bir ekip oluşturduklarını ifade eden Gül, "İki kamyon ve 10 kişilik personelden oluşan özel ekiplerimiz Beldibi'nde olduğu gibi diğer mahallelerdeki moloz ve inşaat atıklarını bölgelerden toplayarak görsel kirliliğin önüne geçmiş oluyoruz ve turizm sezonu öncesi bölgemizi en iyi şekilde turizm sezonuna hazırlıyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Gül Beldibi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title