Haberler

Bayrampaşa'da "El Clasico" Heyecanı - İstanbul

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sokağa kurulan ekrandan maçı izlemeye gelenler Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'in konuşması Arda'nın babası Adnan Turan'ın konuşması - Barcelona'da forma giyen Arda Turan'ın babası Adnan Turan, Real Madrid maçını oğlunun adının verildiği sokağa kurulan ekrandan izledi Bayrampaşalılar, milli futbolcu Arda Turan'ın formasını giydiği Barcelona'nın Real Madrid ile yaptığı maçı Arda'nın adının verildiği sokakta izledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sokağa kurulan ekrandan maçı izlemeye gelenler

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'in konuşması

Arda'nın babası Adnan Turan'ın konuşması - Barcelona'da forma giyen Arda Turan'ın babası Adnan Turan, Real Madrid maçını oğlunun adının verildiği sokağa kurulan ekrandan izledi

Bayrampaşalılar, milli futbolcu Arda Turan'ın formasını giydiği Barcelona'nın Real Madrid ile yaptığı maçı Arda'nın adının verildiği sokakta izledi.

Arda'nın doğup büyüdüğü Bayrampaşa'nın Altıntepsi Mahallesi'ndeki Arda Turan Sokak'ta El Clasico için dev ekran kuruldu. Müsabakayı, Arda'nın babası Adnan Turan ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ile Bayrampaşalılar seyretti.

Karşılaşmayı izleyenler, milli futbolcunun formasını giydiği Barcelona'nın ataklarını heyecanla takip etti. Müsabakaya yedeklerde başlayan Arda, 74. dakikada oyuna girerken, alanda büyük sevinç yaşandı.

Bayrampaşalılar, Barcelona'nın maçı 2-1 kaybetmesinden dolayı alandan üzüntülü ayrıldı.

Arda ile ilgili açıklamada bulunan Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner, "Milli gururumuzu izlemeye geldik. Bayrampaşa, Arda ile gurur duyuyor. Dünyada en çok tanınan futbolcumuz." dedi.

Milli futbolcunun babası Adnan Turan ise oğlunun maça ilk 11'de başlamamasıyla ilgili, "Burası Barcelona. Her maç oynayacaksın diye bir şey yok. Dünyanın en büyük takımı." ifadesini kullandı.

Arda ile maçlardan önce ve sonra konuştuklarını aktaran Turan, "Maçla ilgili bir şey söylemez. Sadece, 'bana dua edin' der." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Atila Aydıner Adnan Turan Bayrampaşa Politika Güncel Haberler

Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü

Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Bakmadan Geçme

7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Dilan Polat davası hakimi çekildi mi, neden çekildi? Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda ne oldu, kaç yaralı var? SON DURUM! Konser salonu nerede? Hollanda Kanada maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Hollanda Kanada hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe reklam yüzü kim? Ana de Armas kimdir? #129300 Aşkı Memnu ne zaman çekildi, sonu nasıl bitiyor? 2024 Aşkı Memnu hangi günler var? DMCA nedir? DMCA ne demek, açılımı ne? Dijital Binyıl Telif Hakkı Yasası hakkında bilgiler
Irkçılığa maruz kalan İlkay Gündoğan'dan tartışma yaratacak sözler: Ben de Alman'ım

Irkçılığa maruz kalan İlkay Gündoğan'dan tartışma yaratacak sözler: Ben de Alman'ım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title