Haberler

Bayram Rekoru Sibel Can'ın

Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı Tarafından Yapılan Vergi Denetimlerinde Ünlü Sanatçıların Beyan Ettiği Ücretler Arasında Büyük Fark Dikkat Çekti. Bayramda Sahne Alan Sanatçılar Toplam 1 Milyon 123 Bin 532 YTL Beyan Ederken, En Yüksek Ücreti 95 Bin YTL ile Sibel Can Açıkladı.

Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan vergi denetimlerinde ünlü sanatçıların beyan ettiği ücretler arasında büyük fark dikkat çekti. Bayramda sahne alan sanatçılar toplam 1 milyon 123 bin 532 YTL beyan ederken, en yüksek ücreti 95 bin YTL ile Sibel Can açıkladı.

Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı'nın sanatçı, menajer, otel ve restoranlar üzerinde 167 personel ile yaptığı vergi denetimlerinde toplam 20 milyon 627 bin 294 YTL hasılat tespiti yapıldı. Vergi kaydının yapılmadığı 20 yeni mükellefin de tespit edildiği denetimlerde Antalya'nın merkezi ve ilçelerinde sahne alan sanatçılar ve menajerlerden 1 milyon 123 bin 532 YTL tutarında hasılat tespiti yapıldı. Sanatçılar arasındaki vergi beyanları arasında büyük farkların dikkat çektiği denetimler sonucunda Belek Su

Sesi Otel'de sahne alan ünlü sanatçı Sibel Can 95 bin YTL vergi beyanı ile en yüksek beyanda bulunan sanatçı oldu.

Sibel Can'ı 90 bin YTL ile Hülya Avşar ve Özcan Deniz izlerken, Kremlin Palace Otel'de sahne alan Ebru Gündeş ise 85 bin YTL beyanda bulundu.

Belek ve Side'de bayramın ilk 2 günü sahne alan İbrahim Tatlıses ise toplam 110 bin YTL vergi beyanında bulundu. Funda Arar 56 bin YTL, Seda Sayan 40 bin YTL, Bülent Ersoy 20 bin YTL, Ferhat Göçer 18 bin YTL, Nadide Sultan 17 bin YTL, Emel Sayın 15 bin YTL, Hüsnü Şenlendirici 13 bin YTL, Emrah 12 bin YTL beyanda bulundular.

Sanatçılara gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütçü, şöyle konuştu: "Sanatçılarımızın bize karşı davranışları çok hoşumuza gitti. 2006 yılında sanatçılar bayramlarda ortalama 20 bin 424 YTL beyan ederken bu yıl 35 bin 110 YTL beyanda bulundu. Beyanlarda yaşanan yüzde 70'e varan artış gösteriyor ki sanatçılar bu konuya daha duyarlı hale geldi. Bayram boyunca 563 mükellefe de 119 bin 807 YTL tutarında usulsüzlük cezası kesildi. Yılbaşından bu yana denetimleri

sıklaştırdık. Yıl boyunca 94 bin mükellefi denetledik."

(SE-SÇ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Bakmadan Geçme

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Nagihan elendi mi? 21 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title