Haberler

Battalgazi Başkan Aday Adayı Ali Ekinci Açıklaması

AK Parti Battalgazi Belediye başkan aday adayı Ali Ekinci, bazı çevrelerin kendilerine yönelik algı operasyonu düzenlemeye çalıştığını ileri sürerek, “Bizim bu süreçte göstermiş olduğumuz birlik ve beraberlik olgusu birilerini rahatsız etmiş.

AK Parti Battalgazi Belediye başkan aday adayı Ali Ekinci, bazı çevrelerin kendilerine yönelik algı operasyonu düzenlemeye çalıştığını ileri sürerek, "Bizim bu süreçte göstermiş olduğumuz birlik ve beraberlik olgusu birilerini rahatsız etmiş. Ama biz doğru yoldayız, hiçbir algı bu birlikteliğimizi bozamayacaktır" dedi.

Ekinci, yaptığı açıklamada, "Çıktığımız bu kutlu yolda hiçbir engel bizi hedeflerimizden ve davamızdan döndüremeyecektir. Bu süreçte bize güç ve kuvvet veren, aziz kardeşlerimizin destek ve hayır dualarıdır. Bize bu meşakkatli yolda dayanak sağlayan birlik ve beraberliğimizdir. Sen -ben kavgasından öte, biz olma ruhudur bizi yollara revan eden hakikat. Bu süreçte göstermiş olduğumuz bu kararlılık birilerini rahatsız etmiş olacak ki küçük, değersiz ve kifayetsiz ayak oyunlarına tenezzül ediyorlar. Sosyal medyamız, basın ve yayın organlarında çıkan haberlerimiz, hedef halinde. Resmi sosyal medya hesabımız malum çevreler tarafından şikayet edilip yayınlarımızı aksatmanın peşindeler. Evet, onların bir hesabı var. Lakin Rahman-i Rahimin de bir hesabı var. Bu hesap tüm hesapların üstündedir. Kuşatmıştır her şeyi. Biz iman etmişiz buna. ve şu hakikattir ki ve tarih buna şahittir ki, biz haklıyız. Hak ile beraber biz güçlüyüz. Allah mazlumun yar ve yardımcısıdır. Siz kıymetli hemşehrilerimden istirhamım vakur olunuz. Birlik ve beraberliğimizi zedeleyen her türlü söylemden uzak olunuz. Hiç kimsenin hile ve desiselerine kapılmadan bir olunuz" ifadelerine yer verdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title