Haberler

Batman İl Sınırının Düzenlenmesi İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

Güncelleme:

Batman il sınırının çizgi roman karakteri Batman'in logosuna göre düzenlenmesi için kampanya başlatıldı. Sosyal medyada büyük ilgi gören kampanya için imza bırakanların sayısı 8 bini aştı.

Batman il sınırının çizgi roman karakteri Batman'ın logosuna göre düzenlenmesi için uluslararası bir kampanya platformuna imza bırakanların sayısı 8 bini aştı. Batmanlılar olası bir düzenleme durumunun kent turizmine olumlu yansıyacağını belirtti.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Çizgi roman karakteri Batman (Yarasa adam) ile isim benzerliği sık sık gündeme gelen Batman'da ilginç bir imza kampanyası başlatıldı. Uluslararası bir kampanya platformunda başlatılan kampanyada Batman il sınırının çizgi roman karakteri Batman'ın logosuna göre yeniden düzenlenmesi isteniyor. Sosyal medyada yoğun ilgi gören kampanyada şuana kadar 8 binden fazla imza bırakıldı. Kampanyaya olumlu destek verenler İl sınırlarının logoya uygun şekilde düzenlenmesi halinde bu durumun kent turizmine olumlu yansıyacağını ve kentin adını dünyaya duyuracağını ifade etti.

Batman İl Sınırının Düzenlenmesi İçin İmza Kampanyası

"DAHA ÖNCE DE EN KOMİK HAVAALANI SEÇİLMİŞTİ"

Batman havaalanının daha önce en komik havaalanı seçildiğini anımsatan Sinan Bozçalı, "Çok güzel bir kampanya olmuş. Çok hoşumuza gitti. Daha önce de dünyanın en komik havalimanı seçilmiştik. Batman küçük bir şehir ülke gündemine pek yansımıyor ama böyle güzel kampanya sayesinde hemen hemen duymayan kalmadı. Olursa çok güzel olur. Olacağını zannetmiyorum. Çünkü sınırların tekrar çizilmesi kolay bir şey değil" dedi.

"TURİST ORANI ARTAR"

Sınırların o şekilde çizilmesi halinde kültür alışverişi olacağını ve turist oranında artış olacağını savunan Burak Cengiz de, "Batman'ın bu şekilde olması daha mantıklı. Yabancı turistler gösterişe önem verdiği için daha çok turist çeker" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İmza Kampanyası turist Batman Komik - İlginç Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (117)

SİVASLI YİĞİDO58:

Önce kaçak kullandıkları elektriğin paralarını ödesinler

18
12
yanıtYanıtla
vatandaş:

Haklısın. Ama onlar Çokkkkkkkk Müslüman!!! Asla haram ve Kul hakkı yemezlerrrrrr! Tüm haklarım haram olsun.

yanıt1
yanıt3
Hiç.:

Kaçak elektirik parasını kocaeli, istanbul , sakarya, gebze v. b sanayileşmenin yoğunlaştığı bölgelerde büyük fabrikatörlerden de istiyor musun bykeko?

yanıt5
yanıt2
kanarya33:

Sivaslı Yiğido keşke lakabın kadar yiğitçe yazabilseydin Türkiye'' nin her yerinde olduğu gibi batmanda da kaçak kullanım var fakat bu kayıp kaçak kullanım oranı kocaeli bursa istanbul da faaliyet gösteren bir fabrikanın kullandığı kaçağın 5 i bile değil adın çıkmışsa 90 a inmez seksene misali bilmeyende tüm kaçak elektriği doğu ve güneydoğu kullanıyor sanır bir git 1 aylık ev kirala bir odasında elektrik sobası yak ve gelen faturayı seyreyle batıdaki elektriğin yüz katı fiyatına

yanıt4
yanıt1
Jespek:

Onlar gitsin önce elektrik faturasını ödesinler

23
6
yanıtYanıtla
Bingöl lü ZAZA:

Yazıklar olsun birde nelerle uğraşıyoruz. Yavuz Sultan Selim köprüsünün adına tahammül edemeyenlerin işi bu olsa gerek.

16
6
yanıtYanıtla
Akak:

Ne kadar dogru soylediniz benligimizi kaybediyoruz

yanıt4
yanıt1
isim:

YAVUZ SULTAN SELİM KİM :)::) ÇÖKÜK İMPAratorluğun çökük evlat katili padişahları

yanıt6
yanıt11
İsim-size:

Sen önce kendi atan olan Şarlken''e bak, ne biliyim Darwin''in kitabından kendi soyunu fln bul. Bırak bizim atalarımızı

yanıt2
yanıt5
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Ulan şu batman kadar fuzuli ve gereksiz başka bi il varmı acaba hele şunların derdine bak yahu şaka gibisiniz lan harbiden:))

14
7
yanıtYanıtla
Tüm 117 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title