Haberler

Basketbol aday hakem kursu başladı...

Güncelleme:

Türkiye Basketbol Federasyonu ve Hatay İl Temsilciliği tarafından organize edilen Aday Hakem Kursu başladı. Hatay BŞB Spor Tesisleri toplantı salonunda başlayan aday hakem kursu büyük ilgi gördü.

TBF Hatay İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal, son yıllarda Hatay'ın adeta bir basketbol şehri olduğuna dikkat çekerek, "2011 yılından itibaren il temsilcisi olarak görev yapıyorum. Bu süre içerisinde şehrimizde çok önemli kurslar, seminerler ve müsabakalar organize ettik. Tüm etkinlik ve çalışmalarımızı başarı ile sonuçlandırdık. Hatay adeta bir basketbol şehri oldu. Hakem, sporcu, antrenör ve seyirci bütünlüğü ile basketbol branşı çok gözde bir spor haline geldi. Basketbol bir ekip işidir. Şimdi bu kursa katılan sizlerde bu ekibe dahil olacaksınız. Hatay basketbolunun gelişmesi için çaba harcıyoruz. Sizlerde bunun için emek verin" dedi. Mursal, Hatay basketbol hakem camiasına taze bir kan sağlamak amacıyla bu kursu açtıklarını ifade ederek, kursa katılan tüm hakem adaylarına başarılar diledi.

TBF Basketbol Hakem Eğitmeni ve A Klasman Hakemi Semih Vural'ın kurs eğitmeni olarak katıldığı aday hakem kursunda, ilk gün genel anlamda basketbol sporu, oyun kuralları ve temel hakemlik bilgileri aktarıldı.
Hatay'ın yetiştirdiği başarılı bir spor adamı olan TBF Basketbol Hakem Eğitmeni ve A Klasman Hakemi Semih Vural yaptığı açıklamada, "Ben de içinizden biriyim. Bu görev bana teklif edildiğinde bu kursun eğitmeni olmayı severek kabul ettim. Bu kursu başarı ile tamamlamanızı temenni ediyorum. Çok çalışın ve Hatay basketbolu için emek harcayın. Aday hakem, il hakemi ve daha sonra klasman hakemlikleri yaparak bu işin önemli bir parçası olacaksınız. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Eğitmen Vural, kursun ilk gününde genel anlamda basketbol sporunu anlatarak, oyun kuralları ve temel hakemlik bilgileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Yaklaşık olarak 75 kişinin katılım gösterdiği aday hakem kursu 4 gün sürecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Semih Vural Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title