Haberler

Başkan Yazıcı Hastaneden, 3 Yönetici de Cezaevinden Tahliye Edildi

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Kulüp ikinci Başkanı Haluk Özkıyıcı, Kulüp Genel Müdürü Osman Nuri Biçer ve kulüp eski ikinci başkanı Osman Çelik serbest bırakıldı.

Avukatlarının yaptığı itiraz üzerine Bursa 1'inci Ağır Mahkemesi'nce tahliye edilmelerine karar verilen Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Kulüp ikinci Başkanı Haluk Özkıyıcı, Kulüp Genel Müdürü Osman Nuri Biçer ve kulüp eski ikinci başkanı Osman Çelik serbest bırakıldı.

Mahkeme kararının alınmasından sonra cezaevine ulaştırılan evraklar Yazıcı'nın tedavi gördüğü Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada mahkum koğuşunda kalan Yazıcı açıklama yapmadan oğlu Serkan Yazıcı ve kulüp yöneticileriyle birlikte hastaneden ayrıldı.

Diğer 3 yöneticinin kaldığı H Tipi Cezaevi'nde de aynı saatlerde hareketli anlar yaşandı. Bir bölüm kulüp yöneticisi de tahliye kararı verilen ikinci başkan Haluk Özkıyıcı, Kulüp Genel Müdürü Osman Nuri Biçer ve eski ikinci başkan Osman Çelik'i karşıladı.

Serbest bırakılan Osman Çelik gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursa gibi metropol bir şehirde görev yaparken bu tür konuların insanın başına gelebileceğini bildiklerini belirterek, 'Ama Bursaspor'un parasını yiyenin Allah belasını versinö dedi.

Haluk Özkıyıcı açıklama yapmazken, Genel Müdür Osman Nuri Biçer, 3-5 kişinin iftiraları ve 'çamur at izi kalsın' anlayışı ile hapishane şartlarını gördüklerini kaydederek, 'Burada kişisel olsa, şahsımıza yönelik olsa severek yatarız. Ben Bursalıyım, başka yerli değilim. Ben Bursaspor'da görev aldım. Profesyonel olarak görev aldım. Almadan önce de Bursa kamuoyu neler yaptığımı bilir. O üç beş kişiyi önce Allah'a sonra Bursaspor kamuoyuna havale ediyorumö diye konuştu.

Bursaspor yöneticileri daha sonra kendileri karşılayanlarla birlikte konvoy halinde cezaevinden ayrıldılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title