Haberler

Başbakan Erdoğan: Mücahitlik Nere Biz Nere

Güncelleme:

Üsküdar'daki evinin önünde kalabalığa seslenen Başbakan Erdoğan, "Mücahit Erdoğan" sloganlarına, "Mücahitlik nere biz nere" diye yanıt verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Üsküdar'daki evinin önünde toplanan kalabalığa seslendi.

Başbakan, "Mücahit Erdoğan" sloganına "Mücahitlik nere biz nere... Onu hiç karıştırmayın" karşılığını verdi.

"O SAVCI HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUM"

Yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla ilgili 2. soruşturmadan el çektirilen Savcı Muammer Akkaş ile ilgili eleştirilerini sürdüren Erdoğan, "Hem bilgi sızdırıyor hem de 'Benim yetkilerim alındı' diyor. Sen görevini dürüst yapmazsan senin elinden bu yetki alınır. Bir savcı marjinal örgütlerin yaptığı gibi bildiri dağıtır mı? Hale bak hale... Burası Türkiye. İleri demokrasiye, temel hak ve özgürlüklere her geçen gün daha çok kavuşmanın mücadelesini veren bir ülke. Burası bir muz cumhuriyeti değil. Dolayısıyla ben şimdi bir şey daha merak ediyorum... Acaba HSYK bu savcı hakkında ne yapacak? Ben buradan suç duyurusu yapıyorum" diye konuştu.

"MÜCAHİTLİK NERE BİZ NERE, ONU HİÇ KARIŞTIRMAYIN"

Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Erdoğan, "Mücahit Erdoğan" sloganına "Mücahitlik nere biz nere... Onu hiç karıştırmayın" karşılığını verdi.

Erdoğan, "Kıskananlar çatlasın" sloganlarına da, "Kıskananlar çatlamasın, olur ya onlar da bir gün yanımıza gelir" karşılığını verirken, kalabalığın Kılıçdaroğlu'nu yuhalaması üzerine, "Yuhalamayın, bu bile onlar için fazla" karşılığını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Muammer Akkaş Üsküdar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (52)

recep tayip erdoğan55566987@isa.com:

bütün karanlık tezgahları bir bir yıkacağiz.ergenekonculukla.geziyle ve iftiralarla beni kimse tahtan indiremez ancak halkım istediği an bırakırım.beni halkım seçti.chp(kan emici pire) ve mhp(köpekçiler) hiç bir zaman halkımızın desteğiyle iktidar olamayacaklar.bu ırkçı ve kafatası avcılarına meydan boş bırakılamaz.bu kutsal millet sandıkta chp ve mhp kazmasına yine en büyük cevabı verecektir.

22
35
yanıtYanıtla
OSMAN DOĞANdogancay07@hotmail.com:

BİRADER SALYAN AKIYOR YA!.. HER TARAFI KİRLETTİN!..

yanıt0
yanıt0
BABACANhuzur_49@hotmail.com:

osman senin de salyalarının kokusu geldi ta buralara kadar ....

yanıt0
yanıt0
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

ŞŞŞT İRECEP DİKKAT ET O 'MHP KAZMASI' BİR TARAFINA GİRMESİN..! ÇOK ERKEKSİN YA ACABA BİR MEHPLİNİN KARŞISINDA YÜZÜNE BAKARAK 'MHP KAZMASI' DİYEBİLİR MİYDİN? EMBESİL HERİFLER; NEFRET EDİYORUM AKP ŞAKŞAKÇILARINDAN..!

yanıt0
yanıt0
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

MEMLEKETİ SAHİPSİZ SANDIKÇA İYİCE YALAKALIĞIN ZİRVESİNE ÇIKIYOR BU AKPLİLER; BEN AKP'DEN NEFRET EDİYORUM DAHA SOKAĞA ÇIKIP PARMAĞIMI KALDIRMADIM; BEN GİBİ MİLYONLARCA İNSAN EVİNDE ZOR TUTUYOR KENDİSİNİ; VATANINA SEVGİSİNDEN SOKAĞA ÇIKMAYI EN SON ÇAREE GÖRÜYOR; SEÇİMLE GELDİLER SEÇİMLE GİTSİNLER DİYOR AMA BU AKPLİLER HARBİDEN İŞİN SUYUNU ÇIKARDILAR...!

40
4
yanıtYanıtla
raneks1907butterfly_-_22@hotmail.com:

chp MHP bdp gülen obaba bıle gelse akp yı yıkamazzz buyuksun başkan

20
16
yanıtYanıtla
birlikleri bozulsun...ghjk@hotmail.com:

Hırsızı rezil etmeye Allah yetecektir merak etme.

yanıt0
yanıt0
rizeli33320147@isa.com:

ALLAH erdoğanı chp ve mhp çapulcularının şerrinden korusun..

17
14
yanıtYanıtla
FERİHA SARIALİOĞLUedward_ismet@hotmail.com:

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN BABA BİZ SENİNLEYİZ SEVENLERİN GERİİSİ HİKAYE

15
13
yanıtYanıtla
gorangegrem@hotmail.com:

Hırsızlığı örtmek de mi Allah yardımcı olsun diyorsun. Bende çok masum duygularla 12 yıl peşindeydim, ama hırsıza bütün yürekliliği ve gücüyle kol kanat geren adam, milleti ilgilendiren konuları sömüre sömüre sindire sindire zamana yayarak göstere göstere veriyordu. Artık bitti, bir daha başbakanlık yapması zor.

yanıt0
yanıt0
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title