Haberler

Elazığ'da 10 Milyon Liralık Kredi Dolandırıcılığı

Güncelleme:

Elazığ'da özel bir bankada müdür yardımcısı olarak görev yapan Y.K.T.'nin,bir çok esnaf adına çalıştığı bankayı dolandırdığı iddia edildi.

Elazığ'da özel bir bankada müdür yardımcısı olarak görev yapan Y.K.T.'nin, bir çok esnaf adına kredi kullanmış gibi göstererek çalıştığı bankayı dolandırdığı iddia edildi. Bir esnafın şikayeti üzerine harekete geçen savcılık, bankada hesap hareketlerini incelemeye aldı. Dolandırıılığın boyutlarının 10 milyon lirayı bulabileceği belirtildi.

Elazığ'da faaliyet yürüten özel bir banka şubesinde müdür yardımcısı olarak çalışan Y.K.T.'nin, kendisi adına 218 bin lira kredi çektiği iddiası üzerine bir esnaf, geçen cuma günü savcılığa şikayette bulundu. Bunun üzerine hareke geçen savcılığın görevlendirdiği müfettişler, özel bankadaki hesap hareketlerini incelemeye aldı.

Savcılık yetkilileri, bir esnafın şikayeti üzerine bankada başlattıkları incelemenin sürdüğünü belirterek, suçlanan müdür yardımcısı Y.K.T.'nin ise kayıp olduğunu söyledi. Yetkililer, Y.K.T.'nin arama çalışmaları ile soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini kaydetti.

Öte yandan, bankanın müdür yardımcısı yardımcısı Y.K.T.'nin bir çok kişi adına çektiği kredi miktarının yaklaşık 10 milyon lirayı bulduğu iddia edildi. - Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title