Haberler

Balıkesirspor'dan Tarihi Zafer

Kardemir Karabükspor'u Gökhan Ünal'ın 90+2'nci dakika golüyle 1-0 yenen Balıkesirspor Süper Lig'de sadece bu sezonun değil, kulüp tarihinin de ilk deplasman zaferini kazandı.

Kardemir Karabükspor'u Gökhan Ünal'ın 90+2'nci dakika golüyle 1-0 yenen Balıkesirspor Süper Lig'de sadece bu sezonun değil, kulüp tarihinin de ilk deplasman zaferini kazandı.

İlk kez 1975-76 sezonunda o dönemdeki ismi 1'inci Lig olan Süper Lig'de mücadele eden kırmızı beyazlı ekip, çıktığı 15 deplasmanda hiç galip gelemedi. Sadece Eskişehirspor ve Göztepe ile berabere kalan Balıkesirspor, 13 maçtan mağlup ayrıldı. 15 müsabakada 2 gol atıp 30 gol yiyen Balıkesir temsilcisi, o sezon düşmekten kurtulamadı.

Balıkesirspor 38 yıl sonra döndüğü Süper Lig'de 2014-15 sezonuna da şanssız başladı. Dış sahada yaptığı ilk 7 karşılaşmada sadece Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor'la berabere kalan Bal-Kes, diğer 5 müsabakadan eli boş döndü. 8'inci deplasman maçında Kardemir Karabükspor'a konuk olan kırmızı-beyazlı ekip, 1-0'lık skorla kulüp tarihinin Süper Lig'deki ilk galibiyetine imza attı. Eski takımının filelerini havalandıran Gökhan Ünal ise ilk deplasman galibiyetinin golünü atan futbolcu olarak kayıtlara geçti.

BAL-KES STORE'DA İNDİRİM

BALIKESİRSPOR yönetimi, yeni yılda sevdiklerine hediye almak isteyen taraftarlar için Bal-Kes Store'daki kulüp ürünlerinde yüzde 15 ile yüzde 20 arasında değişen oranlarda indirimler yaptı. Buna göre, yeni sezon formaları 66 yerine 55 liraya satılırken çanta 50 TL'den 40 TL'ye, havlu 30 TL'den 25 TL'ye, şemsiye 25 TL'den 20 TL'ye kolonya ise 20 TL'den 15 TL'ye indirildi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni yılda sevdiklerinize vereceğiniz hediyenin rengi kırmızı-beyaz, armasında ise Balıkesirspor olsun" denildi. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Eskişehirspor Gökhan Ünal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title