Haberler

Parasailing Kazasında Yaralanan İki Kardeş Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde meydana gelen parasailing kazasında ağır yaralanan Erhan Aytekin (34) ve ağabeyi Bilal Aytekin (36) kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.

Ayvalık'ta parasailing yaparken halatın kopması sonucu ağır yaralanan Erhan Aytekin ve ağabeyi Bilal Aytekin kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi. Jandarma, olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına alıp, adliyeye sevk etti.

HALATIN KOPMASI SONUCU DÜŞTÜLER

İstanbul'dan Ayvalık'a tatile gelen bir tekstil firmasında yönetici olan Erhan Aytekin ve Bilal Aytekin kardeşler, dün (pazartesi) saat 16.00 sıralarında, Sarımsaklı Plajı'ndan, bir sürat motorunun vincine bağlanmış olan ve havaya karşı direnç gösteren bir paraşütün hızla havalanmasıyla yapılan bir su sporu olarak bilinen parasailinge bindi. Bilentur Mevkisi'ne geldiklerinde, aniden çıkan şiddetli rüzgar nedeniyle halatı kopan paraşüt, havada kontrolsüz bir şekilde uçmaya başladı. İki kardeşi taşıyan paraşüt önce Gürgen Sitesi Küme Evleri'ndeki bir binanın çatısına çarpıp, aynı sitedeki Cahit Kızıl'a ait evin balkonuna düştü. Ağır yaralanan ve aslen Elazığlı oldukları öğrenilen Erhan ve Bilal Aytekin kardeşler, çevredekilerin çağırdığı ambulans ve jandarma ekipleri tarafından Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından Bilal Aytekin Edremit Devlet Hastanesi, iki çocuk babası Erhan Aytekin ise İzmir Şifa Hastanesi'ne sevk edildi. İki kardeş, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Hastaneye gelen ve acı haberi alan ölen Erhan Aytekin'in eşi Leyla Aytekin gözyaşlarına boğuldu.

Jandarma olayın ardından Sarımsaklı sahilindeki su sporları firmasının yetkilileri A.H. (39), M.B. (27) ve O.G.'y (34) gözaltına alıp, adliyeye sevk etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sarımsaklı İstanbul Ayvalık Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (2)

burhan dansık:

Mekanlarınız. Cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
burhan dansık:

Abilerim allah ikinizinde mekanınızı cenet eylesin beraber çok çalışdık hakkım varsa fazlasıyla helal olsun yangelerimede allah sabır versin başımız saolsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title