Haberler

Bakan Taner Yıldız'ın Adıyaman'da Ziyaretleri Devam Ediyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın Adıyaman'da ziyaretleri devam ediyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın Adıyaman'da ziyaretleri devam ediyor.

Adıyaman Valiliği'ne yaptığı ziyaret sonrası Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Adıyaman Şubesi'ne giden Bakan Taner Yıldız, TÜMSİAD şubesi üyelerinden Adıyaman sanayisiyle ilgili bilgi aldı.

TÜMSİAD şubesine gerçekleştirilen ziyaretin ardından Adıyaman Belediyesini ziyaret eden Yıldız, burada belediye şeref defterini imzaladı. Bakan Taner Yıldız'ı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "İlk insanlık tarihinden bugüne kadar bütün kavimlerin ve inançların çıkış noktası olan bu toprakların güzel bir kenti olan Adıyaman'da sizi ağırlamanın büyük bir mutluluğunu yaşıyorum.On bir ayın sultanı, rahmet, mağfiret ve sonu cennet kurtuluşu olan bin aydan daha hayırlı bir geceyi, yani Kadir Gecesi'ni bağrında taşıyan mübarek Ramazan ayında ve böyle bir gecenin arifesinde, sizlerin Adıyaman'a gelmenizle, sizlerin uğurlu ayaklarınızla, inşallah sondaj yapılan petrol kuyularına da çok güzel petroller çıkar. Allah'a dua ediyoruz. Sizlere de ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşan Bakan Taner Yıldız da, gelişen, güzelleşen Adıyaman'da verilen hizmetlerden dolayı yetkililere teşekkür etti. Gerek merkezde, gerek yerel yönetimler hepsi bir arada olduğunda, o sinerji oluştuğunda, asıl hizmetin meydana geldiğini hep beraber gördüklerini anlatan Yıldız, şunları söyledi: "Adıyaman bunun en iyi örneklerinden bir tanesidir. Ben de Adıyaman'da, Adıyaman Belediyesi'nde bulunmuş olduğumdan dolayı memnuniyetimi ifade etmek istiyorum"

Belediyede yapılan konuşma ve sunumların ardından AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Yıldız, partililerle bir araya geldi. Yıldız, parti binasında yapılan ziyarette Siyaset Akademisi'nden mezun 9 öğrenciye sertifikalarını takdim ederek, öğrencilere başarılar diledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Necip Büyükaslan Taner Yıldız Adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title