Haberler

Bakan Müezzinoğlu Söz Verdi, Sigarayı Bırakan Gence Takım Elbise Hediye Etti

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde 31 yaşındaki Tayfun Tezcan, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun geçen temmuz ayında ilçeye gerçekleştirdiği ziyaret esnasında sigarayı bırakması halinde kendisine takım elbise hediye edeceği sözünü yerine getirdi.

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde 31 yaşındaki Tayfun Tezcan, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun geçen temmuz ayında ilçeye gerçekleştirdiği ziyaret esnasında sigarayı bırakması halinde kendisine takım elbise hediye edeceği sözünü yerine getirdi. Sigarayı bırakan Tezcan, hediyesini Bakan Müezzinoğlu adına Kırklareli Valisi Mustafa Yaman'dan aldı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, geçen temmuz ayında Lüleburgaz'da esnafla sohbet ettiği sırada çay ocağı işleten ve 11 yıldır günde 3 paket sigara kullandığını öğrendiği Tayfun Tezcan'a sigarayı bırakması halinde kendisine takım elbise hediye edeceği sözünü verdi. Bakan Müezzinoğlu'nun sözünü yerine getirerek sigarayı bırakan Tezcan, hediyesini bugün Kırklareli Valisi Mustafa Yaman'ın elinden aldı. Valilik makamında yapılan törende konuşan Tayfun Tezcan, "Sigaraya askerliğimi bitirdikten sonra başladım. Daha sonra iş hayatına atıldım. Arkadaş çevresinde kendimizde bir eksiklik olarak gördüğümüz sigarayı bakanımız Lüleburgaz'a gelene kadar içmeye devam ettim. Bakanımıza o gün söz verdim. 2003 yılında başladım ve 11 yıl sonra sigarayı bıraktım. Sigarayı içtiğim yıllarda öksürük, hararet oluyordu. Çay ocağını işletirken iş yapmakta zorlanıyordum. Geceleri hırıltı oluyordu. Artık bırakma aşamasına girdim bir daha kullanmak istemiyorum. Sigarayı bırakmak isteyenlere tavsiyem, birden aniden karar verecekler, 'Sigarayı bırakıyorum' diyecekler" dedi.

Vali Mustafa Yaman da Tayfun Tezcan'ın Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na verdiği sözü tuttuğunu dile getirerek, şunları söyledi:

"Bakanımız sigarayı bırakması durumunda kendisine bir ödül vereceğini söyledi. Bu ödülü de bakanımız benim vermemi istedi. Bakanım adına ben de Tayfun Bey'in bu gayretine ve ilimizde sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlarımıza örnek olması nedeniyle huzurlarınızda bu hediyeyi kendisine vereceğim."

Tezcan, hediyesini Vali Yaman'ın elinden alarak Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve kendisine teşekkür etti. - Kırklareli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Lüleburgaz Kırklareli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title