Haberler

Bakan Kaya'dan Şehit Ailesine Ziyaret

AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önüne atılan bombalarla 3 evladını şehit veren Kızılcahamamlı Gülşen Ailesi'ne taziye ziyaretinde bulundu.

AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önüne atılan bombalarla 3 evladını şehit veren Kızılcahamamlı Gülşen Ailesi'ne taziye ziyaretinde bulundu.

Şehitlerin kardeşi Nizami Gülşen'e ait Kızılcahamam'ın Mahkeme Ağacin Köyü'nde bulunan evinde gerçekleşen ziyarete Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile birlikte Belediye Başkanı Muhittin Güney de katıldı. Şehitler Mehmet Gülşen, Hakan Gülşen ve Lütfi Gülşen'in yakınlarına başsağlığı dileklerini ileten Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, onlarla sonbet etti. Bakan Kaya, hain saldırıda şehit düşen Hakan Gülşen, Mehmet Gülşen ve Lütfi Gülşen'in büyük bir kahramanlık örneği gösterdiğini belirterek, milletin silahını millete doğrultanların en ağır cezaları alacağını belirtti. Bakan Kaya, "Şehitlerimizin emanetlerini asla yalnız bırakmayacağız" dedi.

- Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Betül Sayan Kaya Muhittin Güney Kızılcahamam Güncel Haberler

title