Haberler

Aydın Öğrencilerin Yardımına Koşan Hastane Personeline Çiçek

Öğrencilerin yardımına koşan hastane personeline çiçekNAZİLLİ Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Opr. Dr.

Öğrencilerin yardımına koşan hastane personeline çiçek

NAZİLLİ Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Opr. Dr. Şafak Çalışkan, Aydın'ın Karacasu ilçesinde ilk ve ortaokul öğrencilerinin toplu gıda zehirlenmesi şüphesiyle getirildiği sırada, tedavileri için yoğun gayret gösteren doktorlara çiçek vererek teşekkür etti.

Karacasu ve Nazilli Devlet hastanelerine gıda zehirlenmesi şüphesiyle getirilen toplam 183 ilk ve ortaokul öğrencisi tabucu edildi. Hastane personelinin gayretli çalışmaları, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı başta olmak üzere ilgililerce takdirle karşılandı.

Nazilli Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Opr. Dr. Şafak Çalışkan, "Karacasu ilçemizde meydana gelen istenmeyen zehirlenme olayı sonrasında getirilen 183 ilk ve ortaokul öğrencisinin tedavilerini aksatmadan gerçekleştiren hastanemizde görevli çocuk hastalıkları doktorlarımız Uz. Dr. Sabiha İlke Genç, Uz. Dr. Hakkı Emre Temur, Uz. Dr. Melike Güzinler Şen ve Uzman Dr. Nadir Korkmazer'i kutluyorum. Hastanemiz adına kendilerine teşekkür ediyorum. Doktor arkadaşlarımızın bu özverili çalışmalarının devamını diliyorum" dedi. Başhekim Op. Dr. Çalışkan, hasta çocuklara yetişmek için yoğun gayret doktorlara çiçek verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karacasu Nazilli Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title