Haberler

AYDIN Evde ilk dersi sınıf arkadaşı komşusuyla gördü

Güncelleme:

Evde ilk dersi sınıf arkadaşı komşusuyla gördüKORONAVİRÜS nedeniyle evde eğitim gören öğrencilerden Aydınlı Damla Yıldız Çoban (12), ilk dersi sınıf arkadaşı Hasan Efe Çelik (12) ile birlikte geçirdi.

Evde ilk dersi sınıf arkadaşı komşusuyla gördü

KORONAVİRÜS nedeniyle evde eğitim gören öğrencilerden Aydınlı Damla Yıldız Çoban (12), ilk dersi sınıf arkadaşı Hasan Efe Çelik (12) ile birlikte geçirdi. Çocuklar evde eğitimden mutlu olduklarını belirtirken, aileler ise çocuklarının dışarı çıkmamaları nedeniyle riskin azalmasından memnun oldu.

Koronavirüs nedeniyle 16 Mart'ta Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tüm Türkiye'de eğitime ara verildi. 1 haftalık aranın ardından bugün televizyon üzerinden ilk kez öğrenciler, uzaktan eğitimle evde ders görmeye başladı. Bazı öğrenciler yalnız başına, bazıları ise komşularının çocuklarıyla ilk dersi dinledi.

İncirliova'da Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Cemal Gürbüz Atik Ortaokulu 6'ncı Sınıf öğrencisi Damla Yıldız Çoban, "Bugün evde ilk dersimizi gördük, çok güzeldi. Okuldaki gibi oluyor. Virüs nedeniyle okullarımız tatil oldu ama eğitimin bir eksiği yok. Dersi iyi anlatıyorlar. 20 dakika ders gördüm. 20 dakika da teneffüs oldu" dedi. Damla'nın birlikte dersi takip ettiği apartmanda bir alt katta oturan komşusu, aynı zamanda ve sınıf arkadaşı Hasan Efe Çelik ise, "Bugün evde ilk dersimizi Türkçe ve Matematik olarak gördük, güzel geçti" dedi. Damla Yıldız Çoban'ın annesi Derya Yıldız Çoban, "Koronavirüs nedeniyle evden çıkamıyoruz. Evde mağdur kaldık. Çocuklar için TV'den ders anlatımı gayet güzel ve başarılı oluyor. Çocuklar güzel bir şekilde dinleyip anlayabiliyorlar. En azından evde gözümüzün önündeler. Dışarıya çıkıp risk altında değiller" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Hasan Efe Aydınlı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title