Haberler

Avusturya'da Yaklaşık 50 Mülteci Kamyonda Ölü Bulundu

Avusturya'nın Viyana kenti yakınlarındaki Neusidl ile Pandorf kasabaları arasındaki A4 otobanında terkedilmiş bir kamyon kasasında havasızlıktan boğularak ölen ve mültecilere ait olduğu sanılan yaklaşık 50 kişinin cesedi bulundu.

Avusturya'nın Viyana kenti yakınlarındaki Neusidl ile Pandorf kasabaları arasındaki A4 otobanında terkedilmiş bir kamyon kasasında havasızlıktan boğularak ölen ve mültecilere ait olduğu sanılan yaklaşık 50 kişinin cesedi bulundu. Avusturya İçişleri Bakanı Johanna Mitl-Leitner Avusturya A4 Otobanında terkedilmiş bir kamyon kasasında bulunan mültecilere ait olduğu tahmin edilen cesetlerin 50'yi bulabileceğini açıkladı. Leitner açıklamasında: " Bugün Avusturya için kara bir gündür" dedi.7 buçuk tonluk kamyonun soğuk hava deposuna havasızlıktan ölen göçmenlerin cesetlerinin Çarşamba gününde bu yana otobanda durduğu belirtildi. Burgenland polis şefi ve İçişleri Bakanı ortak bir basın toplantısı düzenleyerek ölü sayısının bu akşam saat 18: 00'de düzenleyecekleri basın toplantısında netleşeceğini duyurdu.Göçmenlerin Sırbistan'dan alınarak Macaristan üzerinden Avusturya'ya getirildikleri tahmin ediliyor. Bakan Leitner: "Göçmenlerin Afganistan'dan geldiklerini düşünüyoruz. Aralarında en az 10 çocuğun olduğunu ve bu çocukların tamamının havasızlıktan öldüğünü söyleyebiliriz." dedi.

Viyana'da Kuzey Balkan Ülkeleri göçmen sorunu konulu konferansın düzenlendiği sırada yaşanan trajedi konferansa katılan liderleri ve ülkeyi şoka soktu. - Viyana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avusturya Viyana Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title