Haberler

Avrupalı Öğretmenler Esenler'de

Güncelleme:

Ziyaretin ardından Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın da, düzenlenen yemekli toplantıda öğretmenleri ağırladı.

Yerel yönetimler alanında kariyer ve istihdam ile ilgili araştırmalar yapmak üzere Esenler'e gelen Avrupalı öğretmenler, Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi (ESKAM)'ni ziyaret etti. Ziyaretin ardından Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın da, düzenlenen yemekli toplantıda öğretmenleri ağırladı.

Avrupa Birliği Ulusal Ajansı'nın, Avrupa Birliği'ne üye ve aday ülkelerin mesleki eğitime yönelik politikalarını desteklemek ve geliştirmek amacıyla hayata geçirdiği Leonardo da Vinci Programı kapsamında Avrupa'dan gelen meslek lisesi öğretmenleri Esenler'i ziyaret etti. Türkiye'de yerel yönetimler alanında kariyer ve istihdam ile ilgili araştırmalar yapmak üzere ilçeye gelen öğretmenler, Esenler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Feyzullah Sert'in koordinatörlüğünde önce Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi (ESKAM)'ni ziyaret etti.

Litvanya, Finlandiya, Fransa, Slovakya ve Türkiye'den meslek lisesi öğretmenlerinin katıldığı ziyarette öğretmenler, Esenler'de iş arayanlarla işverenleri buluşturan ESKAM hakkında, ESKAM Sorumlusu Aziz Kekeç'ten bilgi aldılar. Tercüman eşliğinde, samimi bir ortamda geçen sohbette Kekeç, ESKAM'ın temel hedeflerini ve kurulduğu günden bu yana verdiği dikkat çekici hizmetleri öğretmenlerle paylaştı. Bilgilendirme toplantısının ardından ESKAM'ı gezen öğretmenlere, barkovizyon eşliğinde ESKAM'ı anlatan bir sunum da izlettirildi. Sunumun ardından Kekeç, öğretmenlerden gelen soruları da cevapladı.

ESENLER BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR

ESKAM ziyaretinin ardından Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın da, öğretmenleri Esenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen yemekte ağırladı. Esenler'de özellikle gençlere ve eğitime yönelik yürütülen başlıca projeler hakkında Aydın'dan bilgi alan öğretmenler, belediyenin bu iki alana verdiği destekten dolayı bu hizmetlerde emeği geçen herkesi tebrik ettiler. Yemeğin ardından öğretmenler, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın ve Esenler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Feyzullah Sert ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

ESENLER'DE HAYAT ÇOK CANLI

Esenler'deki okulların eğitim kalitesinin iyi bir seviyede olduğunu gözlemlediğini belirten Proje Koordinatörü Finlandiyalı Anna Lisa Pekkanen, "Esenler'in insanı da, öğrencisi de çok canlı. Burada hayat gerçekten hareketli. Bu durum eğitime de yansımış durumda" dedi. Esenlerliler'i sıcakkanlı ve yardımsever bulduğunu kaydeden Pekkanen, kendilerine Esenler'in kapılarını açtıkları için ilgililere teşekkürlerini iletti. Esenler'de geçirdikleri günlerin kendilerini son derece memnun ettiğini dile getiren Pekkanen, gençlerin istihdam edilmesi konusunda yürüttükleri çalışmaların devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Avrupa Birliği Faruk Aydın Türkiye Esenler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title