Haberler

Asansörcüler ve Alt Yapı Müteahhitleri Komite Üyeleri Melikgazi'de

Kayseri Ticaret Odası 3. Meslek Komitesi Asansörcüler ve Alt Yapı Müteahhitleri Komitesi Başkanı Mustafa Rıza Yıldırım, Meclis Üyesi Hakan Satılmış, Güven Kaya, Hacı Ali Topcuoğlu, Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret ederek, Belediyenin ekonomiye ve istihdama ve...

Kayseri Ticaret Odası 3. Meslek Komitesi Asansörcüler ve Alt Yapı Müteahhitleri Komitesi Başkanı Mustafa Rıza Yıldırım, Meclis Üyesi Hakan Satılmış, Güven Kaya, Hacı Ali Topcuoğlu, Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret ederek, Belediyenin ekonomiye ve istihdama ve özellikle planlama, kentsel dönüşüm ve imar çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Kayseri Ticaret Odası, 3. Meslek Komitesi Asansörcüler ve Alt Yapı Müteahhitleri Komitesi Başkanı Mustafa Rıza Yıldırım, Melikgazi Belediyesince Kayseri sanayisine, esnafına, ticaretine, üretimine ve girişimcilerine, imar planlamasına, kentsel dönüşüm ve belediyenin teknik denetim işlemlerine yönelik yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı Kayseri Ticaret Odası adına teşekkür ettiğini söyledi.

Kayseri Ticaret Odası Yönetimi ile Meslek Komiteleri ile her zaman birlikte ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını ve beraber projeler ürettiklerini hatırlatan Başkan Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi her zaman birlikte ve istişare içerisinde çalışmaktadır. Bunun olumlu sonuçları ilçe halkına hizmet olarak yansımaktadır. Kayseri Ticaret Odası, 3. Meslek Komitesi Asansörcüler ve Alt Yapı Müteahhitleri Komitesi heyeti olarak yapılan bu ziyaret bizim için önemlidir. Çünkü planlı şehirleşme, modern ve sağlıklı yapılaşma gerçekleştirilmesinde meslek komiteleri çok önemlidir. Asansörcüler ve Alt Yapı çalışmalarında belediyemiz uygulamış olduğu bürokratik işlemler tamamen bilgisayar üzerindendir. Bu meslek üyelerine verdiğimiz önemin bir ifadesidir" dedi.

Kayseri Ticaret Odası 3. Meslek Komitesi Asansörcüler ve Alt Yapı Müteahhitleri Komitesi çalışmaları ile projeleri hakkında bilgiler aldıklarını bildiren Başkan Memduh Büyükkılıç, Ticaret Odası, Komite Üyelerini Melikgazi Belediyesi İletişim merkezi gezdirerek bilgiler verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title