Haberler

Apitera Serisi, Sadece Seçkin Eczanelerde

Güncelleme:

Altıparmak Gıda; bal, arı sütü, polen ve propolis karışımlarından oluşan yeni Balparmak Apitera Serisi'ni seçkin eczanelerde tüketicilere sunuyor.

Uluslararası Standartlar Örgütü (ISO) bünyesinde faaliyet gösteren Arı Sütü Standart Oluşturma Komisyonu'nun Türkiye'yi temsil eden üyesi olan Altıparmak Gıda, yıllara dayanan AR-GE çalışmaları sonunda bal dışındaki arı ürünlerini de en doğal ve sağlıklı hali ile tüketicilerine ulaştırıyor.

Altıparmak Gıda'nın uzmanlığı ve güvencesiyle soğutucu dolaplarda satışa sunulan doğal destek niteliğindeki yeni Balparmak Apitera Serisi; "arı sütü-bal", "arı sütü-bal-polen", "arı sütü-bal-propolis", "arı sütü-bal-polen-propolis" olmak üzere dört ayrı ürünü kapsıyor.

Arı ürünleri; zihinsel yorgunlukların giderilmesinden hafızanın güçlendirilmesine, ağız ve diş eti hastalıklarının tedavisinden cinsel performansı artırmaya kadar birçok rahatsızlık ve hastalığın engellenmesinde ve tedavisinde önemli rol oynuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title