Haberler

Antalya'da Kardeşlere Yapılan Bıçaklı Saldırı

Alanya'da bıçakladıkları kardeşlerden birini öldürdükleri, diğerini yaraladıkları iddia edilen biri kadın 3 zanlı tutuklandı.

Alanya'da bıçakladıkları kardeşlerden birini öldürdükleri, diğerini yaraladıkları iddia edilen biri kadın 3 zanlı tutuklandı.

Cumhuriyet Mahallesi Çınar Sokak'ta 1 Aralık'ta gece saatlerinde evlerine giden Ercan (24) ile Deniz Çelik (23) kardeşler, bir parkta yüzleri maskeli bir grubun bıçaklı saldırısına uğramıştı. Vücutlarına aldıkları bıçak darbeleri ile ağır yaralanan kardeşlerden Ercan Çelik, hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetmiş, Deniz Çelik ise yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı.

Olayın ardından Alanya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı soruşturma kapsamında M.Ş.B. (26), M.B. (22) ile Gürcistan uyruklu kadın R.B'yi (30) İstanbul'da yakalayarak Alanya'ya getirmişti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece "Adam öldürmek ve yaralamak" suçlarından tutuklandı.

-Olayın geçmişi-

Alanya'da 1 Aralık'ta gece saatlerinde evlerine giden Ercan (24) ile Deniz Çelik (23) kardeşler, bir parkta yüzleri maskeli olan bir grubun saldırısına uğramıştı. Önce tabanca ile ateş eden gruptakiler, tabancanın tutukluk yapması üzerine Çelik kardeşlere bıçakla saldırmıştı. Vücutlarına aldıkları bıçak darbeleri ile ağır yaralanan kardeşlerden Ercan Çelik, hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetmişti.

Olayda yaralanan Deniz Çelik'in hastanedeki tedavisi ise sürüyor.

Muhabir: Mustafa Kurt

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Ercan Çelik Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title