Haberler

Ansiad 2014 Yılı 4. Olağan Toplantısı

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eczacıbaşı: "Türkiye'deki hiç bir krizden etkilenmedik.

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, " Türkiye'deki hiç bir krizden etkilenmedik. İyi yöneticilerimiz sayesinde krizlerden güçlenerek çıktık" dedi.

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) tarafından ANSİAD 2014 yılı 4. Olağan Toplantısı Su Otel'de gerçekleşti. Toplantıya konuşmacı olarak katılan Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, kendisinin bir girişimci olduğunu ve risk almayı sevdiğini söyledi.

İyi bir girişimcinin kaliteli yöneticilerle çalışması gerektiğini belirten Eczacıbaşı, "Türkiye'deki hiç bir krizden etkilenmedik. İyi yöneticilerimiz sayesinde krizlerden güçlenerek çıktık. Bir ailede bir kişinin girişimci olması demek o ailede herkesin girişimci olması anlamını taşımaz. Bu algı tamamıyla yanlıştır" dedi.

Son 10 yıl içerisinde ABD'de yeni bir girişimcilik tarzının ortaya çıktığını belirten Eczacıbaşı, ABD'de başlayan bu yeni girişimcilik stilinin dünyaya da yayılmaya başladığını kaydetti. Antalya'da yapılan "Start up Turkey" toplantısında genç girişimcilerle tanışma fırsatı bulduğunu ifade eden Eczacıbaşı, toplantı sonrası genç girişimcilerle çeşitli toplantılar yaptığını söyledi.

Eczacıbaşı, yeni fikirlerin ürün ve servis haline dönmesinin zor olmadığını ifade ederek, "Yetenekli gençlerle ortaya çıkan ürünün tamamen gençlerin çalışmasıyla ortaya çıkan üründür" dedi. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

Faruk Eczacıbaşı Antalya Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title