Haberler

Cani Evlat Annesini, "Sen Karını Bile Satarsın" Deyince Av Tüfeğiyle Öldürdü

Güncelleme:

Denizli'de annesini, 2 yaşındaki kardeşinin yanında av tüfeğiyle vurarak öldüren cani evlat tutuklandı. Cani evlat ifadesinde, annesinin "Sen karını bile satarsın" sözüne öfkelenip cinayeti işlediğini söyledi.

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, annesi Rahime Gencer'i (35), 2 yaşındaki kardeşinin yanında av tüfeğiyle yüzünden vurarak öldüren Osman Gencer (18), tutuklandı. Gencer'in ifadesinde, bir ay önce evlerinden 20 bin liralık ziynet eşyası çaldığını, bu nedenle çıkan tartışmada annesinin "Sen karını bile satarsın" sözüne öfkelenip cinayeti işlediğini öne sürdüğü belirtildi.

NE OLDU?

Olay, dün saat 13.00 sıralarında, kırsal Tepeköy Mahallesi'nde meydana geldi. Osman Gencer, jandarma ve sağlık ekiplerini arayıp, annesi Rahime Gencer'i evde kanlar içinde bulduğunu söyleyerek yardım istedi. Olayı oğlundan öğrenen Musa Gencer (40) de eve geldi. Sağlık ekipleri, olay anında 2 yaşındaki oğlunun da yanında bulunduğu belirtilen 3 çocuk annesi Rahime Gencer'in öldüğünü tespit etti. Gencer'in cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

CANİ EVLAT CİNAYETİ İŞLEDİĞİNİ KABUL ETTİ

Jandarma olay yeri inceleme ekipleri, evde ve dışarıda detaylı inceleme yaptı, delil aradı. Olayda kullanılan av tüfeği ise yakın bir bölgede bulundu.

Musa Gencer ile oğlu Osman ve kardeşi Mehmet Gencer, ifadeleri alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Çelişkiler ifadeler veren Osman Gencer, sorgusunda cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Bu gelişme üzerine Musa ve Mehmet Gencer kardeşler serbest bırakıldı.

"SEN KARINI BİLE SATARSIN" SÖZÜNE ÖFKELENMİŞ

Osman Gencer'in ifadesinde, evden bir ay önce 20 bin liralık ziynet eşyası çaldığını, bozdurup parayı gazinolarda harcadığını, ailesinin durumu öğrenmesine rağmen kendisinden şikayetçi olmadığını söyledi. Osman Gencer, dün annesiyle bu konu yüzünden tartıştığını kaydetti. Annesinin, "Sen karını bile satarsın" sözüne öfkelendiğini belirten Osman Gencer, evin dışında bulunan av tüfeğini alıp bir el ateş ettiğini, içeri girmek isteyince annesinin kapıyı kitlediğini, kendisinin de pencereden girdiğini söyledi

PENCEREDEN ÇIKIP KAÇTI

İçeride de iki el ateş ettiğini belirten Gencer, annesini yüzünden vurduğunu ifade etti. Tekrar pencereden dışarı çıkıp kaçtığını, silahı çevreye attığını belirten Gencer, yolda bir komşusuyla karşılaştığını, komşusunun, "Sizin evden silah sesi geldi" sözleri üzerine olaydan habersiz gibi davranıp, geri döndüğünü söyledi.

TUTUKLANDI

Jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Osman G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

ÇİLE:

ANASINI ÖLDÜREN EVLADIN VİCDANI ÖMÜR BOYU AZAPLAR İÇİNDE YANAR. . BUNDAN SONRA YAŞASAN NE YAŞAMASAN NE. . ANA KATİLİ OLMUŞŞSUN. .

49
1
yanıtYanıtla
Yeter Artık Ebeveyn ler:

Ben hiç çocuk ta suç bulmuyorum. Öyle geliyor ki ben de bizim ebeveynleri mi öldürmek istiyorum. Gerçekten öyle insanı çıldırtacak konuşmalar, öyle iğneleyici, aşağılayıcı, laflar artık kaldırılmıyor. Evde boş boş oturup kafayı yiyorlar çocuklara musallat oluyorlar. Çocuğa hak veriyorum. Devletin evde boş boş oturan büyüklere sahip çıkması lazım hakikaten bende bu durumdayım. Çocuk doğurmasını biliyorlar ama bakmaya gelince sal çocuğu sokağa

3
34
yanıtYanıtla
adminn:

maşallah bi çocuğu tebrik etmediğin kalmış. nasıl bi zihniyetsiniz siz ya. sen annenin altınlarını sat kumarda içkide ye sonra annen böyle birşey deyince öldürr. doğru demiş kadın. hem devletin evde oturanlara sahip çıkması nedir ya yakında devlet bizi tuvalete götürsün falan diyecelsiniz mazallahhh.

yanıt16
yanıt0
adminn:

maşallah bi çocuğu tebrik etmediğin kalmış. nasıl bi zihniyetsiniz siz ya. sen annenin altınlarını sat kumarda içkide ye sonra annen böyle birşey deyince öldürr. doğru demiş kadın. hem devletin evde oturanlara sahip çıkması nedir ya yakında devlet bizi tuvalete götürsün falan diyecelsiniz mazallahhh.

yanıt6
yanıt0
EBEVEYN:

SEN NASIL BİR İNSANSIN. SENİ DOĞURAN EMZİREN ALTINI TEMİZLEYEN, BÜYÜTEN, OKUTAN, HASTA OLUNCA BAŞINI BEKLEYEN ELLERİ ÖPÜLESİ ANNENE NASIL BİR SÖYLEM BU. GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIP EVE EKMEK GETİREN AŞ GETİREN KENDİ İHTİYACI VARKEN AMAN YAVRUMA ALAYIM YIRTIK ELBİSE İLE YIRTIK AYAKKABI İLE GEZMESİN DİYEN O VEFAKAR BABANA SAYGIN BUMU İNSAN İSRAFI SENİDEVLETİN BÜYÜKLERE DEĞİL ESAS SENİN GİBİ SAYGISIZ VELETLERE ALLAH KİTAP PEYGAMBER SEVGİSİ AŞILAMASI LAZIM Kİ BU TOPLUM İYİLEŞEBİLSİN. KENDİNE GEL DELİKANLI

yanıt11
yanıt0
FTH:

ANANA BABANA KIZDIN DİYE ÖLDÜRMEK İSTİYORSAN DEFOL GİT TERKET ONLARI HERKES SİNİRLENİR BENDE YERİ GELİYOR SİNİRLENİYORUM ÇILDIRIYORUM AMA ÖLDÜRMEK NE DEMEK BENİM ÇOCUKLARIM VAR BEN BİR PANTOLONU 5 - 6 YIL GİYİYORUM AMA ONLARA HER AY BAZEN AY DA 2 DEFA KIYAFET ALIYORUM SIRF SEVİNSİNLER DİYE MUTLU OLSUNLAR DİYE ÖNCEDEN BİR TİŞÖRT E 150-200 TL VERİRİDİM ŞİM 19. 90 25. 90 TL VERİYORUM ONLARA İYİSİNİ ALAYIM DİYE

yanıt6
yanıt0
yav heeee:

lan salako ne duruyon o zaman ne duruyon o evde, kendine bir ev kirala da defol git, zavallı anan baban da rahata kavuşsun bari. Kimbilir neler çektiriyorsundur garibanlara.

yanıt0
yanıt0
Ebru:

Ciğerin çürüsün pislik , hainnnnnnn

34
3
yanıtYanıtla
Mehmet:

Öldürmek çare değildi kardeş, bırak, git, terket, uzaklaş anandan. . . Evine de sokma sende gitme. Taa ki o şirret dilini tutabilene, sana konuşamayacak duruma gelene kadar. . Sonuçta sen bakacaksın yine annen çünkü. . Ne kendini yak ne onu. . .

11
26
yanıtYanıtla
OĞRETMEN:

Karısına söz ettiği için anasını katleden ahmâk, barbar cani, Şimdi sen ceza evindeyken karınla kim ilgilenecek ?Anan sağ olsaydı o yanında olurdu. Ana gibi değerli bir varlığa kıyan katil. Yazıklar olsun.

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title