Haberler

Anneler Günü Selfie'si

Bursa İnegöl Kaymakamı Ali Akça'da dünyadaki selfie çılgınlığına katıldı.

Bursa İnegöl Kaymakamı Ali Akça'da dünyadaki selfie çılgınlığına katıldı. Huzurevinde kalan kadınları ziyaret eden Akça, huzurevindeki kadınlarla birlikte selfie çekti.

Huzurevinde kalan 6 kadının da tek tek ellerine öpüp anneler gününü kutlayan İnegöl Kaymakamı Ali Akça, çeşitli hediyeler onların gönüllerini aldı. Ziyaretin sonunda Akça, cep telefonunu alarak huzurevi sakinleri ve protokol üyelerinin katılımı ile Selfie çekimi yaparak, bu özel günü ölümsüzleştirdi. Bütün annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Akça, "İnegöl Huzurevinde bulunan annelerimizi ziyaret etmekten duyduğum memnuniyeti kelimelerle ifade edemem. Buradan tüm annelerin anneler günü değil anneler yılını kutluyorum. Biz buraya gelerek aslında onları onurlandırmak değil, onların varlığından onur almak istedik. Sağolsun Muhsine teyzemiz bize birer tesbih hediye etti. Dualarını bizlerle paylaştı. Yine teyzemiz bizi kendi köyüne davet etti. 'Çilek yiyelim' dedi. Bunlar güzel şeyler. Bizim insanlarımız paylaştıkça, paylaşımının, mutluluğun çoğaldığının farkında olan insanlar. Umarım onların varlıklarından onur almışızdır. Umarım bu ziyaretimizle onları sevindirmişizdir" dedi.

İnegöl'ün annelere değer verdiğinin altını çizen Kaymakam Akça, "Bu huzurevi çok daha fazla kapasiteye sahip olmasına rağmen 6 tane hanım ablamız, kardeşimiz, annemiz burada misafirimiz. Demek ki İnegöllüler büyüklerine sahip çıkıyor. Büyüklerini yalnız bırakmayı arzu etmiyor. Eğer böyle insanlarımız varsa, elbette imkanlarımız onları barındırmaya müsait ama sayının 6 olması da İnegöllünün büyüklerine annelerine sahip çıktıklarını gösteriyor" İfadelerini kullandı.

"ALLAH RAZI OLSUN"

Huzur evinde kalan Nesrin Esenyel ise "Allah razı olsun çok memnun olduk. Burada çok iyiyiz. Sizlerden Allah razı olsun. Bize bakanlara Allah razı olsun. Çok memnunuz. Bugün anneler günü olduğu için gözlerimiz yollardaydı. Sizler gelin diye bekliyorduk. Sizlerin annelerinizin de anneler günü kutlu olsun. Bize bakanlara Allah binlerce kez razı olsun" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anneler Günü Ali Akça İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title