Haberler

Ankara'da Passolig Eylemi

Güncelleme:

CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger ve bir grup taraftar, Ankara Adliyesi önünde Passolig uygulamasını protesto etti.

Renkleri BİRBİRİNDEN AYIRMAYA ÇALIŞANLAR, CEPLERİNİ DÜŞÜNEREK BU UYGULAMAYI BAŞLATTI

CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger ve bir grup taraftar, Ankara Adliyesi önünde Passolig uygulamasını protesto etti.

Taraftar Hakları Merkezi'nin (Taraf-Der), e-bilet uygulamasının tüketiciyi mağdur ettiğini öne sürerek, Passolige karşı açtığı davanın duruşması Ankara 16. Tüketici Mahkemesi'nde görüldü. Mahkeme, taraftarların tedbir talebini geri çevirerek, davayı 18 Kasım'a erteledi. Duruşmanın ardından bir grup taraftar, Ankara Adliyesi'nin bahçesinde toplanarak, kararı protesto etti. Taraftar burada, emekçinin yanında, Bu daha başlangıç, mücadeleye devam sloganları atan taraftar grubu, Müşteri değil taraftarız, Passolig'i boykot ediyoruz, Passolig'e hayır, tribünlere özgürlük yazılı pankartlar açtı.

CHP MİLLETVEKİLİ AKSÜNGER RENKLERİ BİRBİRİNDEN AYIRMAYA ÇALIŞANLAR, CEPLERİNİ DÜŞÜNEREK BU UYGULAMAYI BAŞLATTI

Grup adına basın açıklamasını yapan CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, Passolig uygulamasının başladığı günden beri itirazlarını sürdürdüklerini belirterek, Futbol denilen endüstrideki görsellik ve kardeşlik ortadan kaldırılmaya çalışılıyor. Renklerin kardeşliği denilen konu artık ortadan kalkmıştır. Renkleri birbirinden ayırmaya çalışanlar ceplerini düşünerek bu uygulamayı başlattılar. Yıldırım Demirören ve babasının yaptığı operasyonları herkes biliyor. Arkasından Aktif Bank olayı tezgahlandı. Taraftar kitlesini bir müşteri haline çevirdiler. Statların durumu ortada. Seyirci sayısı Almanya'nın üçüncü ligindeki seyirci sayısına ulaşamıyoruz, statlar bomboş. Taraftar rant gruplarına peşkeş çekildi. Türkiye'de spor kardeşliğin ruhu ortadan kaldırılıyor. 5 milyona yakın taraftarı kendine kart muadili olarak bağlamaya çalışan bir banka, kendini oradan var etmeye çalışan bir kitle, bu kadar insanı katlediyor. Eğer böyle devam ederse artık Türkiye'de futbol bitecek. İnsanların, çocukların statlarda kaynaşması engelleniyor. Bu uygulamayla statlardaki terör ve küfür sona ermedi ifadelerini kullandı.

Eyleme katılan taraftarlar ise Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta maçlarının oynanmasına rağmen halen statlara giremediklerini dile getirdi. Taraftarlar, bu uygulamanın insanları fişlemek için çıkarıldığını belirterek, statların daha da boşalacağını iddia ettiler.

Daha sonra Abdi İpekçi Parkı'na geçen eylemci gruba burada, Van'da işten çıkarılan işçiler de destek verdi. Kısa süre halay çeken grup, olaysız dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title